Ο «προφήτης» κ. Αλιβιζάτος! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Τι συμπτώσεις και αυτές! Σε βάζουν σε πολλές σκέψεις για «προφήτες» και «προφητείες» για την ΠτΔ κα Σακελλαροπούλου.

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι του «περισπούδαστου» πονήματος του κ. Νίκου Αλιβιζάτου, με τις «προφητείες» ως προς το «μεγάλο μέλλον» – «μεγάλη πόρτα θα διαβείς» – της κας Σακελλαροπούλου, έπεσαν πάνω στην άμοιρη ΠτΔ όλες οι «πληγές του Φαραώ»! Με τέτοιους θαυμαστές και «προφήτες» τι τους θέλεις τους εχθρούς!

Τώρα δύο τινά θα συμβούν : ‘Η ο κ. Αλιβιζάτος θα βγάλει δεύτερη έκδοση με «αναθεωρημένες προφητείες», πράγμα απίθανο, αν συλλογισθεί κανείς την απύθμενη ζήλεια του για τον Προκόπη Παυλόπουλο. Ή θα βγει με «πύρινο» υποστηρικτικό άρθρο υπέρ της κας Σακελλαροπούλου τις αμέσως επόμενες ημέρες, μάλλον από την «Καθημερινή» που του έχει δώσει «στασίδι».

Αυτό το δεύτερο είναι και το πιθανότερο. Είναι σαν να βλέπουμε τον κ. Αλιβιζάτο καθισμένο στο γραφείο του να γράφει πυρετωδώς ότι η τύχη του Έθνους εξαρτάται από την κα Σακελλαροπούλου! Άλλωστε ας μην ξεχνάμε τη διαφήμιση που έκανε η κα Σακελλαροπούλου μέσα στις γιορτές στο βιβλίο του κ. Αλιβιζάτου με τις υπέρ αυτής «προφητείες»!

Και για να σοβαρευτούμε, οι προβλέψεις του κ. Αλιβιζάτου για την πολιτική ζωή γενικώς θυμίζουν τους οικονομολόγους που συνήθως πέφτουν έξω. Με απλά λόγια ο κ. Αλιβιζάτος στην πολιτική ανάλυση μπορεί να σου εξηγήσει αύριο γιατί δεν έγινε σήμερα αυτό που είχε προβλέψει χθες!!!

Πηγή
Author: Ανδρέας Ζ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα