Ο προφήτης Γκέιτς έδωσε χρονοδιάγραμμα της πορείας του κορονοϊού – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Ο μεγιστάνας αφού προέβλεψε πριν μερικά χρόνια αυτό που βιώνουμε σήμερα, μας έδωσε και χρονοδιάγραμμα της πορείας της πανδημίας με κάθε λεπτομέρια, λες και τον κατευθύνει με τηλεκοντρόλ.

Ο συνιδρυτής της Microsoft  παριστάνοντας τον επιδημιολόγο δίνει συμβουλές δημιουργώντας κλίμα τρομοκρατίας, υιοθετώντας τις προβλέψεις για ακόμη 200.000 νεκρούς στις ΗΠΑ το επόμενο εξάμηνο.

Να συνεχίσουν οι αμερικανοί να φορούν  μάσκες και να τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης για να μειωθούν οι θανατηφόρες επιπτώσεις, είπε μιλώντας στο CNN.  Ο Μπιλ Γκέιτς, το ίδρυμα του οποίου μετέχει στην προσπάθεια ανάπτυξης των εμβολίων κατά του κορωνοϊού και θα καταγράψει τεράστια οικονομικά οφέλη από την επιδημιολογική κρίση,μιας και συμμετέχει επενδυτικά στον τομέα της φαρμακοβιομηχανίας, προέβλεψε ότι το ερχόμενο καλοκαίρι οι ΗΠΑ θα είναι πολύ πιο κοντά στην κανονικότητα απ’ ό,τι σήμερα, αλλά όπως είπε ο στόχος αυτός δεν θα είναι εφικτός πριν τα μέσα του 2022.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, που έχει κατηγορηθεί ευθέως για εμπλοκή του σε παιχνίδια παγκόσμιας επικυριαρχίας με όχημα την επιδημιολογική καταιγίδα που με τις υπερφυσικές του ικανότητες προέβλεψε, τόνισε ότι ο κίνδυνος μιας νέας έξαρσης της πανδημίας είναι υπαρκτός, εκτός κι αν εμβολιαστεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού στις ΗΠΑ. Επίσης θεωρεί ότι η  η κυβέρνησή της πρέπει να στηρίξει και άλλες χώρες να απαλλαγούν από τον κορονοϊό. Βέβαια εμβόλια σημαίνει περισσότερα δις ευρώ στο θησαυροφυλάκιο του.

Όμως δεν σταμάτησε εκεί άλλα έδωσε οδηγίες στις αρχές, ότι για τους επόμενους εννέα μήνες θα πρέπει να συνεχίσουν, να απαγορεύονται οι μεγάλες δημόσιες συγκεντρώσεις και να παραμένουν κλειστά τα περισσότερα μπαρ κι εστιατόρια στη χώρα για να μειωθούν τα ποσοστά των νέων κρουσμάτων.

Ο Γκέιτς προέβλεψε ότι θα είναι εφικτή μια επιστροφή στην κανονικότητα «κάπου μεταξύ δώδεκα έως δεκαοκτώ μήνες από τώρα (…) εφόσον το διαχειριστούμε καλά». Αν κρίνουμε από αυτά που έλεγε πριν μια δεκαετία για το σημερινό εφιάλτη , δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να λήξει το χρονικό περιθώριο που έθεσε ο προφήτης Γκέτις, για να επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Ο Γκέιτς που ήταν από τους βασικούς χρηματοδότες της προεκλογικής καμπάνιας των Δημοκρατικών, δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τον  Ντόναλντ Τραμπ για την άρνηση του να δεχτεί το εκλογικό αποτέλεσμα, που για αυτόν είναι ένα γεγονός που δυναμιτίζει την διανομή του εμβολίου. «Τα εμπόδια στη διαδικασία μεταβίβασης της εξουσίας περιπλέκουν τα πράγματα, αλλά η νέα κυβέρνηση είναι πρόθυμη να στηρίζεται στις γνώμες των ειδικών και να μην τους επιτίθεται», δήλωσε θεωρώντας ότι η αλλαγή στο Λευκό Οίκο θα σημάνει ότι το πάνω χέρι θα έχουν … οι ειδικοί!!! Δηλαδή αυτός, ο εμπνευστής και συνδημιουργός της παγκόσμιας κρίσης.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα