Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

Μοιραστειτε το

Ο πρίγκιπας της Βρετανίας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του ζευγαριού.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Άρτσι πρόκειται να γίνει μεγάλος αδελφός. Ο Δούκας και η Δούκισσα είναι πανευτυχείς που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Η ανακοίνωση συνοδεύεται από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου η εμφανώς εγκυμονούσα Μέγκαν ξαπλώνει στο γρασίδι με το ένα χέρι να ακουμπά στο στομάχι και το κεφάλι της στο πόδι του πρίγκιπα που χαμογελάει. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον επί χρόνια φίλο και φωτογράφο Μίσαν Χάριμαν.

Ο 36χρονος Χάρι και η 39χρονη Μέγκαν παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2020 και μετακόμισαν με τον πρώτο γιο τους, τον Άρτσι, στη Νότια Καλιφόρνια για να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή και να δραπετεύσουν από τα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο Άρτσι γεννήθηκε τον Μάιο του 2019.

Αφότου σταμάτησαν τα βασιλικά τους καθήκοντα, ο Χάρι και η Μέγκαν συνέχισαν το φιλανθρωπικό έργο τους και υπέγραψαν συμφωνίες με τηλεοπτικά δίκτυα και άλλα ΜΜΕ, λανσάροντας το πρώτο τους podcast τον Δεκέμβριο.

Πέρυσι η Μέγκαν αποκάλυψε ότι είχε μια αποβολή τον Ιούλιο, μια ασυνήθιστη προσωπική αποκάλυψη προερχόμενη από ένα σημαντικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια αστραφτερή τελετή το 2018 που τράβηξε την παγκόσμια προσοχή αλλά αργότερα εγκατέλειψαν τους επίσημους βασιλικούς ρόλους τους έπειτα από διαφωνίες με άλλα μέλη της οικογένειας και απέναντι στη μεγάλη προσοχή των ΜΜΕ.

Η σχέση τους με τον βρετανικό Τύπο γρήγορα χάλασε και το ζευγάρι έχει καταθέσει αγωγές εναντίον αρκετών εφημερίδων.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης

Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγη...