Ο Πολάκης, η καραντίνα, οι αντιδράσεις και η… «παρθενορραφή»

Μοιραστειτε το

Εν μέσω καραντίνας και με δεκάδες καθημερινά νεκρούς στην πολιτική σκηνή και στα social media κυριαρχεί νέο επεισόδιο της Πολακειάδας..

Καταρχήν τα social media υποδέχτηκαν με ειρωνική διάθεση και δεκάδες μηνύματα αποδοκιμασίας τη χθεσινή ανάρτηση του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη από σπιτικό γλέντι, στο οποίο συμμετείχε χωρίς μάσκες και αποστάσεις και βέβαια μεσούσης της εθνικής καραντίνας.

Παρά τη δραματική έκκληση των συναδέλφων του γιατρών για τήρηση των νέων μέτρων αυτοπεριορισμού με στόχο την αποσυμφόρηση των ΜΕΘ σε όλη τη χώρα, ο κ. Πολάκης  αγνόησε επιδεικτικά τους περιορισμούς στέλνοντας ως γιατρός και ως πολιτικός λάθος μήνυμα στους πολίτες.

Στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το συγχωροχάρτι του Αλέξη Τσίπρα μπόρεσε να περιορίσει την οργή στελεχών του κόμματος για τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι το ποστάρισμα Πολάκη έδωσε την ευκαιρία στη ΝΔ να αλλάξει την ατζέντα και να περάσει στην αντεπίθεση, δεδομένου ότι ήταν στριμωγμένη λόγω των προβλημάτων στην τηλεκπαίδευση. 

Βέβαια, υπάρχει και η εκδοχή Βαξεβάνη, ότι η κριτική στον Πολάκη χρησιμοποιείται από πολλούς στο ΣΥΡΙΖΑ ως παρθενορραφή!!!

Από την άλλη, η Νέα Δημοκρατία ζήτησε εξαρχής από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει τον κ. Πολάκη επειδή παρανόμησε μη τηρώντας τα μέτρα εν μέσω καραντίνας

Χαρακτηριστικές είναι οι σημερινές δηλώσεις του υπουργού  Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτη, ο οποίος άφησε αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα για την στάση που τήρησε.

Όπως είπε – ο κ. Γεραπετρίτης – «ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ με την στάση του, στην ουσία είπε ότι είναι επαρκείς οι εξηγήσεις του πρώην υπουργού του και πως αποδέχθηκε την προτροπή από το πολιτικό του προσωπικό προς τους πολίτες να παρανομούν».

Ακόμη τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας αποδέχθηκε ότι ο συγχρωτισμός δεν βλάπτει», ενώ τον κατηγόρησε ότι «είναι αρνητής των επιστημονικών δεδομένων». «Κάθε συμπεριφορά που είναι αντίθετη στον κανόνα είναι κατακριτέα», υπογράμμισε ο ίδιος.

Και επειδή όταν ξεκινά η Πολακειάδα, ο πρώην υπουργός έχει τον τρόπο να την τροφοδοτεί, σήμερα επανήλθε με ύβρεις κατά των επικριτών του…Φρόντισε πάνω από τις δημοσιευμένες επίμαχες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και προσθέσει ένα υστερόγραφο. Ειδικότερα, αρχικά είχε γράψει:

«Σήμερα στα Χανιά μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Λουφαρδάκη και της γυναίκας του της Κατερίνας για τη γιορτή του γιου τους του Μιχάλη! .

«Εμείς θα το γλεντίζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλασει» Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!».

Ακολούθως στο υστερόγραφο πρόσθεσε: «ΥΓ. Επειδή είδα πως έδωσε γραμμή το υπόγειο του Μοσχάτου να μπουν  τα τρολ του εδώ να κάνουν φασαρία για να καλύψουν την αισχρή αποτυχία της διαχείρισης του Μητσοτάκη για την πανδημία, ενημερώνω πως είμαι με τεστ Pcr αρνητικός για τον κορoνoϊο με προχθεσινό τεστ (αλλιώς δεν θα χειρουργούσα ασθενείς)

ΑΝΤΕ τσογλανια κάντε καμία άλλη δουλειά !!!ΕΙΜΑΙ  ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ!!!».

 Πολάκης

Πηγή
Author: editor03

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...