Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με Καγκάβα

Μοιραστειτε το

INTIME SPORTS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ

Ένα πολύ μεγάλο όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τον 31χρονο Ιάπωνα μέσο Σίντζι Καγκάβα αποκτά –όπως όλα δείχνουν– ο ΠΑΟΚ.

Ο Όλαφ Ρέμπε που ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις με την AC Talent, την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του Καγκάβα, έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία για συνεργασία 1,5 χρόνου και ο Ιάπωνας μέσος αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από την Τούμπα, υπήρξε και επικοινωνία του παίκτη με τον προπονητή του «δικεφάλου του βορρά», Πάμπλο Γκαρσία.

Ο ΠΑΟΚ είχε φτάσει κοντά στον Καγκάβα και το καλοκαίρι, ωστόσο τότε δεν είχε ακόμη αποδεσμευτεί από τη Σαραγόσα και δεν βρέθηκε η φόρμουλα συμφωνίας. Πέρυσι είχε με την ισπανική ομάδα 36 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει καταγράψει σπουδαία καριέρα έχοντας κατακτήσει 2 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα και ένα σούπερ Γερμανίας με την Ντόρτμουντ (σε δύο θητείες κατέγραφε 216 ματς, 60 γκολ και 55 ασίστ), ενώ κατέκτησε πρωτάθλημα και σούπερ καπ και με τη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ (57 ματς, 6 γκολ, 10 ασίστ), στην οποία είχε πάει από τους Βεστφαλούς έναντι 16 εκατομμυρίων ευρώ. Άρχισε την καριέρα του από την ιαπωνική Τσερέσο Οζάκα, ενώ αγωνίστηκε ακόμη στην Μπεσίκτας.

Εξάλλου, o ΠΑΟΚ θα αποκτήσει και τον 21χρονο Βόσνιο εξτρέμ της Ράντνικ, Βλάντιμιρ Μπραντονιτς, ως μία κίνηση επενδυσης για το μέλλον. 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...