Ο Παναθηναϊκός ανανέωσε με Σένκεφελντ ως το 2023

Μοιραστειτε το

Σε δρόμο κοινό θα βαδίσουν Παναθηναϊκός και Μπαρτ Σένκεφελντ, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους έως το καλοκαίρι του 2023, επεκτείνοντάς τη κατά 2 έτη. 

Η νέα συμφωνία προβλέπει αύξηση αποδοχών για τον 29χρονο Ολλανδό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα δει τις απολαβές του να εκτινάσσονται στις 320.000 ευρώ ετησίως, από 200.000 που λάμβανε μέχρι σήμερα, ενώ στη συμφωνία περιλαμβάνονται μπόνους στόχων και συμμετοχών.

«Είμαι ευγνώμων στον Παναθηναϊκό για την υπογραφή του νέου συμβολαίου. Δεν είναι για μένα ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα μου, είναι όμως μία νέα πρόκληση», δήλωσε ο Σένκεφελντ μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

«Το όνειρό μου είναι να αγωνιστώ στην Ευρώπη με αυτή τη φανέλα, να κάνω μαζί με τους συμπαίκτες μου, περήφανο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Πρέπει να επιστρέψουμε και στη συνέχεια να σταθεροποιηθούμε εκεί όπου ανήκει ο σύλλογος. Βήμα – βήμα πιστεύω πως θα το καταφέρουμε».

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο Μπαρτ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018 και έχει καταγράψει 39 συμμετοχές με τη φανέλα του Τριφυλλιού σε επίσημα παιχνίδια».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...