Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έγινε… ψιλικατζής  | newsbreak

Μοιραστειτε το

Στροφή στην καριέρα του κάνει ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης!

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, αφού πειραματίστηκε με την πολιτική, το τραγούδι και τις τηλεπωλήσεις, αποφάσισε να ασχοληθεί με το επιχειρείν και άνοιξε το δικό του μίνι μάρκετ.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης διατηρεί τους τελευταίους μήνες κατάστημα το ψιλικά Stasi Stores, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Εγνατίας, κοντά στην πλατεία Βαρδάρη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο πρώην περιφερειάρχης που κατέχει το μάρκετινγκ, δίνει το παρόν συχνά στο μαγαζί του προκειμένου να έρχεται σε προσωπική επαφή με τους πελάτες του: «Δημιουργήσαμε ένα μίνι μάρκετ που πουλάμε χυμούς, γρανίτες, τυρόπιτες, κουλούρια έναν εκπληκτικό καφέ και φυσικά όλα τα προϊόντα οικιακής χρήσεως, ζαχαρώδη, τσιγάρα, εισιτήρια λεωφορείου… Λίγο πολύ τα έχουμε όλα» αναφέρει ο ίδιος και προσθέτει ότι οι πελάτες που θα κάνουν οποιαδήποτε αγορά από το μίνι μάρκετ θα μπαίνουν σε μηνιαία κλήρωση για δωροεπιταγή των 30 ευρώ.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα