Ο Ορφέας Αυγουστίδης θα γίνει πρώτη φορά πατέρας (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ο «πελαργός» έρχεται στο σπιτικό του Ορφέα Αυγουστίδη. Ο δημοφιλής ηθοποιός, τον οποίο, μετά τη θεατρική παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό», βλέπουμε αυτή την εποχή στον νέο κύκλο της αστυνομικής σειράς «Έτερος εγώ: Κάθαρσις», θα γίνει πατέρας πρώτη φορά μέσα στην άνοιξη, αφού η σύντροφός του Γεωργία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Είναι γνωστό πως ο 35χρονος Ορφέας έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που εφάρμοσε και στη σχέση του με την όμορφη σύντροφό του, πραγματοποιώντας σπάνια κοσμικές εμφανίσεις στο πλευρό της. Οπως ήταν φυσικό, οι δυο τους δεν άφησαν να διαρρεύσει το χαρμόσυνο γεγονός ούτε καν στο φιλικό τους περιβάλλον το πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης της Γεωργίας. Κι αυτό γιατί ήθελαν να είναι σίγουροι πως όλα βαίνουν καλώς. Πλέον όμως δεν το κρύβουν και -όπως έγινε γνωστό χθες το πρωί από το πρωινό του Star- ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν φυσικά και οι γονείς του Ορφέα, οι ηθοποιοί Ντίνος Αυγουστίδης και Μαρία Τζομπανάκη, καθώς ετοιμάζονται να αναλάβουν χρέη παππού και γιαγιάς, αντίστοιχα. Σε μία από τις σπάνιες αναφορές του στην προσωπική του ζωή, πριν από περίπου δύο μήνες, ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε πει: «Με ενδιαφέρει να κάνω οικογένεια και παιδιά. Και θα έλεγα πως είμαι στον δρόμο αυτόν», ενώ είχε προσθέσει αναφορικά με τη σύντροφό του: «Όταν είσαι με έναν άνθρωπο για χρόνια, προφανώς και είσαι γιατί κάποια πράγματα είναι ωραία που τα μοιράζεσαι. Κάποια κοινά έχεις βρει, κάπου αλλού που σου λείπει σε συμπληρώνει. Αυτό είναι μια ολόκληρη χημική αντίδραση. Μαζί τα ευχαριστιόμαστε όλα».

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα