Ο Οντεντ Κάτας επιστρέφει στα παλιά λημέρια για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό που… βουλιάζει | newsbreak

Μοιραστειτε το

Γυρίζει σελίδα! Ο Οντεντ Κάτας θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και αυτός που θα διαδεχθεί τον Γιώργο Βόβορα στην τεχνική ηγεσία του «Τριφυλλιού».
Ο 46χρονος τεχνικός κατάφερε να πείσει τη διοίκηση της Χάποελ Ιερουσαλήμ να μη βάλει… εμπόδια στην επιθυμία του, που είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα έπειτα από δύο δεκαετίες για να κοουτσάρει τους «πρασίνους».

Ο 46χρονος τεχνικός τα βρήκε με τη διοίκηση της Χάποελ Ιερουσαλήμ για τον τρόπο αποδέσμευσής του, προκειμένου εν συνεχεία να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Η συμφωνία του με την ελληνική ομάδα αφορά συνεργασία για έξι μήνες, με δυνατότητα επέκτασης για ακόμη έναν χρόνο, έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Οντεντ Κάτας θα καθίσει για τελευταία φορά στον ισραηλινό πάγκο την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου για το κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Χάποελ Ιερουσαλήμ απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ για την Basketball Champions League. Δεδομένου ότι ακολουθεί διαβολοβδομάδα στη Euroleague, ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα είναι αυτός που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου των «πρασίνων» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη Stoiximan Basket League, αλλά και τις δύο επόμενες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της ομάδας, με Βιλερμπάν (εντός) και Φενερμπαχτσέ (εκτός). Λογικά την Πέμπτη ο Κάτας, αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο, θα βρίσκεται στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό.

Δημοσιεύματα

Όσον αφορά τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, έχει βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Οντεντ Κάτας. Κάποια δημοσιεύματα συνέδεσαν το όνομά της με τον Ηλία Ζούρο, ένα δημοσίευμα του ynet.co.il έριξε στο τραπέζι και το όνομα του Μίλαν Τόμιτς, αν και υπάρχει ένα πρόβλημα στην περίπτωσή του.

Σύμφωνα λοιπόν με το σχετικό δημοσίευμα, ο Τόμιτς βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα, αφού μεταξύ άλλων έχει εμπειρία ως πρώτος προπονητής σε επίπεδο EuroLeague με τον Ερυθρό Αστέρα. Το πρόβλημα ωστόσο στην περίπτωσή του είναι ότι δεν πληροί κάποιο από τα νέα κριτήρια που έχουν τεθεί από την ένωση προπονητών στο Ισραήλ για την υπογραφή ενός ξένου τεχνικού.

Πηγή
Author: Λαμπρίνα Κ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα