Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναιτωλικό με λυτρωτή Ελ Αραμπί

Μοιραστειτε το

Ο Ολυμπιακός συνάντησε αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο από τον καλά οργανωμένο αμυντικά Παναιτωλικό, αλλά το γκολ του Ελ Αραμπί τρία λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους άνοιξε το δρόμο προς τη δεύτερη νίκη του πρωταθλητή, σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επιβλήθηκε των «καναρινιών» με 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και στρέφει πια το ενδιαφέρον της στη ρεβάνς με την Ομόνοια για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, την προσεχή Τρίτη.

Η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων δημιούργησε προβλήματα στον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν μόλις δύο ευκαιρίες σε αυτό το διάστημα.

Η πρώτη ήταν στο 40΄, όταν ο Μασούρας (από σέντρα του Ελ Αραμπί από δεξιά) με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κνετ.

Τρία λεπτά αργότερα, ήταν ο Μαροκινός στράικερ που έκανε την κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, αλλά ο Κνετ απέκρουσε εντυπωσιακά όσο και σωτήρια.

Όπως όμως συνέβη κι εναντίον του Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα στην επανάληψη και μόλις στο 48΄, ύστερα από γύρισμα του Ραντζέλοβιτς ο Ελ Αραμπί άνοιξε το σκορ.

Ένα γκολ του Ματσόλα στο 59΄ ακυρώθηκε ως οφσάιντ του σκόρερ και στο 86ο λεπτό ο Καφού, από ασίστ του Χασάν που είχε «κλέψει» την μπάλα από τον Μεντίνα, πλάσαρε σε άδεια εστία για το τελικό 2-0. 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...