Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Ρέαμπτσιουκ

Μοιραστειτε το

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι, με κάθε επισημότητα, ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, καθώς η μεταγραφή του Μολδαβού μπακ στην πειραϊκή ομάδα ολοκληρώθηκε με τις υπογραφές του συμβολαίου του.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε κάνει αλλαγή του χρόνου στο… αεροπλάνο, καθώς ταξίδεψε από την Πορτογαλία μέσω Άμστερνταμ, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Παρά την εμπλοκή της Πόρτο στην υπόθεση, ο Ρέαμπτσιουκ επέλεξε τελικώς τους «ερυθρόλευκους», καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε διαβεβαιώσει πως θα έχει σημαντικό ρόλο.

Τέτοια προοπτική ο παίκτης δεν θα είχε στην Πόρτο, που προσπάθησε να ασκήσει το δικαίωμα επαναγοράς του από την Πάσος Φερέιρα, καθώς τη θέση στους «Δράκους» έχει… καπαρώσει ο Ζαϊντού, που επίσης είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό πριν καταλήξει τελικά στο «Ντραγκάο».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή ποδοσφαιριστή Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διαρκείας 4,5 χρόνων.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 16/1/1998 στο Ιαλοβένι της Μολδαβίας και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Έχει 24 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο το 2017 όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν. Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε με την Πάσος Φερέιρα, τελευταίο του σταθμό πριν από τον Ολυμπιακό».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...