Ο Μπιγκ Μπράδερ Κούλης | newsbreak

Μοιραστειτε το

Η Ελλάδα του Μητσοτάκη είναι ένα απέραντο ριάλιτι, με δέκα εκατομμύρια εγκλείστους, που δεν θέλουν να μείνουν μέσα αλλά να βγουν έξω από το «σπίτι», και ο Μπιγκ Μπράδερ Κούλης δεν τους αφήνει!

Εστίαση, διασκέδαση, σχολεία, δικαστήρια θα ανοίξουν του χρόνου (7 Ιανουαρίου 2021 υποτίθεται) και ό,τι είχε απομείνει όρθιο στην οικονομία κατεδαφίζεται από κάποιον, τον οποίο η φιλοκυβερνητική προπαγάνδα παρουσιάζει ως Μωυσή, ενώ είναι μόνος του και οι 10 πληγές του Φαραώ μαζί!

Ο Μπιγκ Μπράδερ Κούλης είναι ο πρώτος εξουσιαστής μετά την Κατοχή που μας υποχρέωσε να έχουμε εξοδόχαρτα για τις μετακινήσεις μας. Για βόλτα βγαίνεις; SMS θα στείλεις ή χαρτί θα συμπληρώσεις. Για ψώνια; Το ίδιο. Να βοηθήσεις φίλο σε μια ανάγκη; Δύσκολο – μπορεί να σε καμπανιάσουν με πρόστιμο. Θες να πας ποδηλατάδα στην Πάρνηθα κι είσαι φίλος Κυριάκου; Αυτό επιτρέπεται.

Με αυτό το καθεστώς, η ανελευθερία έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε έχει απαγορευτεί ακόμα και η επιβίωση με το πρόσχημα ότι ο Μπιγκ Μπράδερ Κούλης ενδιαφέρεται να σώσει ζωές…

Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να μην εμφανιστεί στις στατιστικές θάνατος από κορωνοϊό. Αν πεθάνεις από τις ασθένειες που προκαλεί το στρες (καρδιαγγειακά, μεταβολικά σύνδρομα, όπως διαβήτης τύπου 2, καρκίνος, εγκεφαλικά επεισόδια κ.ά.), δεν τους πολυνοιάζει. Θάνατο από κορωνοϊό (λένε ότι) δεν θέλουν.

Προστατεύουν τις επιχειρήσεις κλείνοντάς τις! Ενισχύουν το εισόδημα των επιχειρηματιών υποχρεώνοντάς τους να μην έχουν εισόδημα. Φυσικά, υπάρχουν και το χαρτζιλικάκι των 534 ευρώ και το μειωμένο (κατά 40%) ενοίκιο, αλλά αυτά, σε οικονομικό επίπεδο, θα αποδειχτούν για τους επαγγελματίες τόσο χρήσιμα όσο είναι τα έξοδα κηδείας για τον… πεθαμένο.

Η κυβέρνηση κάθε τόσο δοκιμάζει τις ανοχές και τις αντοχές των πολιτών και όσο τους βρίσκει… μπόσικους τόσο τους σφίγγει ακόμα πιο δυνατά τη θηλιά των περιορισμών γύρω από τον λαιμό.

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα