Ο Μπαράλες έδωσε τη λύση στον Αστέρα Τρίπολης

Μοιραστειτε το

Η καλά οργανωμένη άμυνα της ΑΕΛ, στο ντεμπούτο του Τζανλούκα Φέτα στον πάγκο της, έβαλε δύσκολα στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο, η εκτελεστική δεινότητα του Χερόνιμο Μπαράλες έφερε ένα ακόμη «τρίποντο» για τους «Αρκάδες».

Με το 10ο γκολ του χαρισματικού Αργεντινού σκόρερ στο 60ό λεπτό, από ασίστ του συμπατριώτη του, Άλβαρες, το συγκρότημα του Μίλαν Ράσταβατς επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» και παραμένει στα ψηλά «στρώματα» της βαθμολογίας, κάνοντας όνειρα για play off.

Οι Θεσσαλοί έμειναν για 11ο ματς χωρίς «τρίποντο» και στο +2 από την τελευταία της κατάταξης Λαμία (8 έναντι 6). Ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος διαδέχθηκε τον Γιάννη Τάτση, καλείται να βρει άμεσα λύσεις στο σκοράρισμα, καθώς οι «βυσσινί» έμειναν για 4ο σερί ματς χωρίς να σκοράρουν και σαφώς αυτό αποτελεί το μεγαλύτερό τους πρόβλημα.

Η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που είχε την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο για να προηγηθεί. Στο 44ο λεπτό η μπάλα έφτασε στον Νικολιά από τον Ντουρμισάι, εκείνος έδωσε στον Μιλοσάβλεβιτς, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ, αλλά ο Τσιφτσής με το δεξί του χέρι απεσόβησε το 0-1.

Οι γηπεούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο β΄μέρος και στο 60΄ βρήκαν το γκολ, με τον πρώτο τους σκόρερ στο πρωτάθλημα, Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος αξιοποίησε σε άδεια σχεδόν εστία την κάθετη πάσα του Άλβαρες.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στη συνέχεια να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο, οι προσπάθειες τους δεν καρποφόρησαν.

 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...