Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ «συναντά» τους νέους «κάπου στη μέση» | newsbreak

Μοιραστειτε το

Διαδικτυακή συνάντηση με νέους και νέες θα έχει απόψε το βράδυ ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ, για να σχολιάσουν μαζί την επικαιρότητα.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας, ο σεβασμιότατος αποφάσισε να συνομιλήσει μαζί τους και να απευθύνει τον πατρικό του λόγο, κατανοώντας την αγωνία των ημερών. Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας θα πραγματοποιήσει την online συνάντηση στις 22:00 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Μητροπόλεως στο facebook (https://www.facebook.com/mitropoliNif/).

Είναι γνωστή, άλλωστε, η ευαισθησία και η αγάπη του κ.κ. Γαβριήλ για το ποίμνιό του και δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται κοντά τους, έστω και με αυτόν τον τρόπο, σε μία δύσκολη περίοδο όπως αυτή που διανύουμε.

Έτσι, λοιπόν, θέλησε να απευθύνει λόγους παρηγοριάς σε όσους συμμετάσχουν και να σχολιάσει μαζί τους τις εξελίξεις και τα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ δεν θα διστάσει να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που θα του θέσουν.

Να θυμίσουμε ότι η αντίστοιχη μετάδοση του μητροπολίτη κατά την περίοδο της πρώτης καραντίνας, την περασμένη άνοιξη, ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς οι προβολές έφτασαν τις 50.000, ενώ προκάλεσε περισσότερες από 4.000 θετικές αντιδράσεις στους χρήστες του facebook και αρκετές χιλιάδες σχόλια, αριθμούς που πραγματικά θα ζήλευε και ο πιο διάσημος influencer!

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα