Ο «μεγάλος ερωτικός» του Σπυρόπουλου: Love story με την Αλίκη, ειδύλλιο με τη χήρα του Ανδρέα και γάμος με την Ασλάνογλου | newsbreak

Μοιραστειτε το

O Kώστας Σπυρόπουλος, εδώ και χρόνια, απασχολεί τα media όχι μόνο για την καριέρα του αλλά και για την προσωπική του ζωή! Βλέπετε, μετά τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη θεωρούνταν από πολλές γυναίκες… είδωλο. Πώς όμως φτάσαμε από το να είναι ο μεγάλος έρωτας της Αλίκης στις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης;

Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Κώστας Σπυρόπουλος γνωρίστηκε το 1987, όταν έκανε οντισιόν για την παράσταση «Λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά». Από τους 400 ξεχώρισαν 40 και τελικά πήρε εκείνος τον ρόλο. «Τι ύψος έχεις;». Αυτή ήταν η πρώτη ερώτηση που του έκανε. Οταν τελείωσε η ακρόαση, η Αλίκη αποφάνθηκε, προφανώς εντυπωσιασμένη: «Μικρέ, έχεις ταλέντο». «Χμ» είπε αμήχανα εκείνος. «Χμούξις» απάντησε η εθνική σταρ. Υστερα από δύο ημέρες τού τηλεφώνησαν.

Ο νεαρός Κώστας με τα κατάξανθα μαλλιά και τα γαλανά μάτια είχε κερδίσει τον ρόλο και την καρδιά της Αλίκης. Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» πριν από αρκετά χρόνια είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στη γνωριμία τους, που έγινε το καλοκαίρι του ’87: «Τότε ούτε καν μπορούσα να διανοηθώ πόσο μακριά θα έφτανε αυτή η σχέση. Πάντα στη ζωή μου μού έρχονταν καταστάσεις παραπάνω από αυτές που θα μπορούσα να αντέξω. Και τελικά τα κατάφερνα. Η σχέση μου με την Αλίκη ήταν κάτι το υπερβατικό για μένα. Τότε προέκυψε πολύ φυσιολογικά, αλλά δεν ήταν φυσιολογικό. Μέχρι που ήρθε η στιγμή στις πρόβες να κάνουμε το φιλί της παράστασης. Εκεί τα ξεχνάω όλα και κάτι μαγικό συνέβη. Φιλιόμαστε κανονικά και γυρίζει η Αλίκη και λέει μπροστά στους ηθοποιούς, στον σκηνοθέτη, στους τεχνικούς: «Οπα, κοίτα απόδοση ο μικρός!»

Από το 1987 που γνώρισε την Αλίκη έως το 1996 που εκείνη έφυγε από τη ζωή, ο Κώστας Σπυρόπουλος ήταν ένας από τους μεγάλους έρωτες της ηθοποιού. Εκείνη συνήθιζε πάντα να του λέει: «Εμείς οι δύο, αγάπη μου, μαζί… θα γεράσουμε». Για τα 30 χρόνια που τους χώριζαν, μάλιστα, ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν:«Ούτε καν περνούσε από το μυαλό μας. Οταν ξεκινήσαμε δεν υπήρχε σχέδιο. Ηταν η ώρα του ταξιδιού. Είχαμε συνενοχή. “Οσο κρατήσει”, μου έλεγε. Το τι γράφανε δεν περιγράφεται! Από την άλλη, η Αλίκη έδινε και μια ελπίδα σε γυναίκες που βρίσκονταν στην ωριμότητά τους ότι η διεκδίκηση δεν σταματάει. Το ’87, φαντάσου, όχι σήμερα. Εκεί, αν θέλεις, έμαθα ότι πολλές φορές ο φθόνος είναι η κρυφή επιθυμία του άλλου». Η Αλίκη, εκστασιασμένη από την πρώτη στιγμή που τον αντίκρισε, κατάλαβε πως θα μείνουν μαζί έως το τέλος. Ηταν για εκείνη ο νεανικός έρωτας που δεν είχε προλάβει να ζήσει. Ηταν η τρέλα της νιότης του νεαρού τότε ηθοποιού. Και εν μια νυκτί στο πλευρό της Αλίκης ο ηθοποιός λαμβάνει άλλη υπόσταση στην υποκριτική τέχνη. Ηταν πλέον ο μεγάλος έρωτας της εθνικής μας σταρ.

Σκάνδαλο άνευ προηγουμένου

Οι δυο τους θα ζήσουν το παραμύθι του μεγάλου έρωτα έως το 1996, οπότε και η Αλίκη φεύγει από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο. Πριν όμως στεγνώσουν τα δάκρυα των Ελλήνων για την εθνική τους σταρ, στο φως έρχεται ένα ερωτικό σκάνδαλο που δεν έχει γνωρίσει προηγούμενο: Ο μεγάλος έρωτας της Αλίκης, ο Κώστας Σπυρόπουλος, συνάπτει δεσμό με τη χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη.

Η γυναίκα μάλιστα που τους έφερε πιο κοντά ήταν η Ζωή Λάσκαρη. Όσοι έζησαν τα γεγονότα τότε μιλούν για ένα ειδύλλιο που ίσως να είχε τις «ρίζες» του πριν από τον θάνατο του Ανδρέα και της Αλίκης. Λιάνη-Παπανδρέου και Σπυρόπουλος για μήνες ολόκληρους προσπαθούσαν να κρυφτούν από τους paparazzi! Και ξαφνικά οι πρώτες φωτογραφίες αποτυπώνονται στην παραλία της Κινέτας, κάτω από το σπίτι του Κώστα Καρρά. Ο Καρράς ήταν εκείνος που για δέκα μέρες περίπου έκρυβε το ζευγάρι στη βίλα του. Οι φωτογραφίες αυτές μάλιστα πουλήθηκαν σε Ελλάδα και εξωτερικό έναντι 15.000.000 δραχμών, όπως είχε ειπωθεί τότε. Ο δεσμός Σπυρόπουλου – Λιάνη κράτησε σχεδόν δύο ολόκληρα χρόνια, ώσπου το ζευγάρι πήρε οριστική απόφαση χωρισμού.

Στη συνέχεια ήρθε στη ζωή του η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου, με την οποία γνωρίστηκε στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Σαν τον σκύλο με τη γάτα» και ο δεσμός τους κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2008.

Ο γάμος τους κράτησε τρία χρόνια. Οπως είχε δηλώσει τότε ο ηθοποιός στο περιοδικό «Down Town» Κύπρου, «Ο χωρισμός μας είναι οριστικός. Οχι όμως ο αποχωρισμός. Τους ανθρώπους που αγαπάς δεν τους αποχωρίζεσαι, ακόμη κι όταν χωρίζεις».

Ο δεσμός με τη Χριστίνα Πολίτη

Και φτάσαμε μέχρι πριν από τρία περίπου χρόνια, όπου μέσω φίλων γνωρίζεται με την κοσμικογράφο Χριστίνα Πολίτη, με την οποία έχει δεσμό μέχρι σήμερα. Η ίδια υπερσασπίστηκε τον σύντροφό της: «Ο Κώστας μου, ο πιο γλυκός σύντροφος, ο πιο υποστηρικτικός άνθρωπος, ο απόλυτος μπαμπάς της ευρύτερης οικογένειάς μας», έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα