Ο καημός της Αντριάνας Παρασκευοπούλου για το αν την παρακολουθεί η Ναταλία Γερμανού (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου είναι φαν της Ναταλίας Γερμανού και δεν το κρύβει!

Σε έκτακτη έκτακτη ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ για τον κορωνοϊό, η αγαπημένη παρουσιάστρια είχε καλεσμένη τη Ναταλία Δραγούμη προκειμένου να μιλήσει για τις συνέπειες των μέτρων και της πανδημίας στον πολιτισμό και την τέχνη.

Στην έναρξη της εκπομπής, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου καλωσόρισε ωστόσο τη Ναταλία Γερμανού και όχι την Δραγούμη. Η ηθοποιός έσπευσε να την διορθώσει και η παρουσιάστρια της ΕΡΤ ξέσπασε σε γέλια: «Ναταλία Γερμανού μήπως βλέπεις την εκπομπή;» ακούγεται να λέει στον αέρα, ενώ η Ναταλία Δραγούμη έσπευσε να την δικαιολογήσει: «Ξέρεις υπάρχει σύνδεση επειδή ο Γερμανός έχει γράψει για την εκτέλεση του Δραγούμη. Συμβαίνει πολύ συχνά αυτό» σχολίασε η ηθοποιός.

Ωστόσο η Αντριάνα Παρασκευοπούλου συνέχισε να αναρωτιέται εάν η Ναταλία Γερμανού βλέπει την εκπομπή: «Το έσωσες πολύ ωραία, σου χρωστάω χάρη. Λες να μας βλέπει η Ναταλία Γερμανού;».

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα