Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου 2020

Μοιραστειτε το

 Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού στην Αττική, εορτάστηκε χθες η 80η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940. Το πρωί τελέστηκε δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βύρωνα- Καισαριανής -Υμηττού, Δανιήλ. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης (Πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης) από τον Δήμαρχο, κ. Γρηγόρη Κατωπόδη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Πλακίδα, επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, φορείς και σχολεία του Βύρωνα, με την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον covid-19.

Εκ μέρους του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, κατέθεσε στεφάνι ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Αγγελόπουλος. Για τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ, κατέθεσε στεφάνι ο επικεφαλής της παράταξης κ. Χρήστος Γώγος. Για τη Δημοτική Παράταξη «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ» κατέθεσε στεφάνι ο επικεφαλής κ. Μιλτιάδης Μπαντής. Για τη Δημοτική Κίνηση Πολιτών Βύρωνα «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» κατέθεσε στεφάνι ο επικεφαλής κ. Αλέξης Σωτηρόπουλος. Για τη Δημοτική Παράταξη «Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα», κατέθεσε στεφάνι η επικεφαλής κα Βασιλική Σάρολα. Για τη Δημοτική παράταξη «Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα» κατέθεσε λουλούδια ο επικεφαλής κ. Αναστάσιος Μαυρόπουλος.

Στεφάνι κατέθεσαν επίσης: για τη Νέα Δημοκρατία Βύρωνα ο κ. Βασίλειος Δεμπόνος, οι νεολαίες τοπικών οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ και της Ελληνικής Λύσης – Κυριάκος Βελόπουλος και η Δράση Πολιτών «ΕΞΥΠΝΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ».

Στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης στην Πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης προσήλθαν, επίσης, για να τιμήσουν την ημέρα:                 

•             Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα που κατέθεσε λουλούδια

•             Ο Σύλλογος Κρητών Βύρωνα που κατέθεσε στεφάνι

•             Ο Σύλλογος « ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»  εκ μέρους της οποίας κατέθεσε λουλούδια ο δημοτικός σύμβουλος κ. Πάνος Τριγάζης.

Χρήματα σε κοινωνικές δομές, αντί στεφάνου 

Το 6ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα εκ μέρους όλων των Σχολείων της Α΄ βάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικών και Νηπιαγωγείων) του Δήμου Βύρωνα, αντί για στεφάνι προσέφερε το αντίστοιχο χρηματικό πόσο στο κοινωνικό Παντοπωλείο Βύρωνα. Το ίδιο έπραξε και το Γυμνάσιο Καρέα. Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα αντί για στεφάνι κατέθεσε το ποσό των 30€ στο Κοινωνικό Φαρμακείο – Ιατρείο Βύρωνα.

Πηγή
Author: Dimos Byrona

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα