Ο εθνομηδενιστής Φίλης θίχτηκε από τις εικόνες της Παναγίας στη Βουλή – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Ο γραφικός πλέον Νίκος Φίλης , γνωστός για τα εθνομηδενιστικά του πρότυπα ξαναχτύπησε.

«Για στυγνή προσβολή της Δημοκρατίας» κάνει λόγο ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης με αφορμή την προβολή στην πρόσοψη του Κοινοβουλίου, χθες, ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Εισοδίων της Παναγίας, εικόνων που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «παραπέμπουν στο διαβόητο «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών»».

Το κτήριο του βασικού θεσμού της Δημοκρατίας καλύφθηκε από εικόνες πολεμικής κινητοποίησης και από θρησκευτικές απεικονίσεις, κάτι εντελώς ανεπίτρεπτο, αναφέρει ο κ. Φίλης και προσθέτει:

«Πρόκειται για ατόπημα πρώτης γραμμής, πολιτικά και αισθητικά αποκρουστικό. Όλοι αντιλαμβάνονται τι σηματοδοτεί η προβολή στην κεντρική όψη του Κοινοβουλίου στρατιωτικών ασκήσεων. Λίγες μέρες μάλιστα μετά την απόπειρα της κυβέρνησης να εμποδίσει με τη βία και να αμαυρώσει τον συμβολικό, λόγω συνθηκών, εορτασμό του Πολυτεχνείου».

Προφανώς ο εθνικά ασυνείδητος Φίλης θα προτιμούσε να προβάλλονταν εικόνες του Στάλιν, του Κεμάλ Ατατούρκ, του Τσε Γκεβάρα , του Μπακούνιν ή ακόμη του Ζακ…

Πέρα όμως από την πλάκα και την αστειότητα του ¨ανδρός» , υπάρχει κατάφωρη προσβολή του θρησκευτικού συμβόλου της Ορθοδοξίας και αναμένουμε αν υπάρξει έστω και ένας εισαγγελέας να τον βάλει στη θέση του. 

Η Κουμουνδούρου θεωρεί πως η Παναγία παραπέμπει σε χουντικά  ή ολοκληρωτικά καθεστώτα; Τότε κ. Τσίπρα γιατί στήνεσαι ευλαβικά απέναντι της; Για τους ψήφους;

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα