Ο εγκληματίας Ερντογάν παριστάνει τον Ευρωπαϊστή και “καρφώνει” την Ελλάδα – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Σε μια παράσταση εξευρωπαϊσμού ο παρανοϊκός Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξέφρασε την επιθυμία του να ανοίξει «μια νέα σελίδα» με την Ευρωπαϊκή Ένωση κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε σήμερα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

Μετά τις αμερικανικές κυρώσεις για την αγορά των S400, επιχειρεί παριστάνοντας το θύμα και με το αίμα να τρέχει ζεστό από τα χέρια του από τα εγκλήματα που διέπραξε με τον εταίρο του Αλίγιεφ, στο Ναγκόρνο Καραμπάχ να  κερδίσει συμμάχους έχοντας πάντα την στήριξη της γερμανικής πλευράς.

Έτσι ήρθε σε επικοινωνία με τον ανώτατο Ευρωπαίο αξιωματούχο επιχειρώντας μια διπλωματική τρίπλα , φροντίζοντα ςπαράλληλα να στοχοποιήσει την Ελλάδα, ως μια χώρα που δεν συνδιαλλέγεται.

«Η Τουρκία επιθυμεί να ανοίξει μια νέα σελίδα με την ΕΕ» και να «ξαναξεκινήσουν οι συνομιλίες με την ΕΕ εξετάζοντας την κατάσταση στο σύνολό της» και «στη βάση κοινών συμφερόντων», ήταν αυτά που τόνισε στον Σάρλ Μισέλ σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας.

Ο Τούρκος πρόεδρος με θράσος μιας  και είναι αυτός που παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας  και της Κύπρου, επανέλαβε την ετοιμότητα της Άγκυρας για διερευνητικές συνομιλίες με την Ελλάδα, ισχυριζόμενος ότι η ελληνική πλευρά αποφεύγει συνεχώς τις διαπραγματεύσεις,

Σε μια θεατρική παράσταση που αυτοαναγορεύτηκε ως τιμητής και θεματοφύλακς του Διεθνούς Δικαίου, ανέφερε ότι η πολιτική της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο βασίζεται στην νομιμότητα, υποστήριξε ότι η τουρκική πλευρά καταβάλλει πάντοτε τις απαραίτητες προσπάθειες για μια δίκαιη, μόνιμη και βιώσιμη λύση στην περιοχή.

«Ελπίζουμε ότι η ΕΕ θα υιοθετήσει μια εποικοδομητική και συνετή στάση απέναντι στην Τουρκία», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, μια μέρα μετά την επιβολή αμερικανικών κυρώσεων εις βάρος της Τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας για την αγορά και απόκτηση των ρωσικών συστημάτων S-400.

Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν επιτείθετο στο Γάλλο Πρόεδρο και τον χαρακτήριζε «πρόβλημα για τη  Γαλλία», αλώνιζε στην Ανατολική Μεσόγειο παραβιάζοντας την ελληνική υφαλοκρηπίδα, εισέβαλε στην Αμμόχωστο και ανακοίνσω την δημιουργία του ψευδοκράτους. Με ευκολία αλλάζει προσωπεία και από τρομοκράτης γίνεται ανθρωπιστής. Το παιχνίδι μια ζέστη μια κρύο,για να κερδίζει σημεία στην εκπλήρωση των σχεδίων του το μάθαμε πια.

Ήδη με την τακτική αυτή κατάφερε να έχει στρατιωτική παρουσία, στη Συρία, στην Αρμενία και στη Λιβύη, ενώ συνεχίζει την κατοχή της Κύπρου και επεκτέινετε στρατιωτικά με βάσεις στην Ανατολική Αφρική, εκμεταλλευόμενος παράλληλα την προστασία που του προσφέρει το Κρεμλίνο.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα