Ο διάλογος Μητσοτάκη – Χαρδαλιά για την εμπρηστική επίθεση στο μαγαζί της συζύγου του

Μοιραστειτε το

Στην Πολιτική Προστασία έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου και θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον υπουργό Προστασίας Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του πυροσβεστικού σώματος για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκε κατά την άφιξή του ο κ. Χαρδαλιάς, με τον πρωθυπουργό να τον ρωτά σχετικά με τις εμπρηστικές επιθέσεις στα μαγαζιά της συζύγου του στον Βύρωνα.

«Όλα καλά με τα δικά σου;», λέει ο πρωθυπουργός στον υφυπουργό, με τον δεύτερο να απαντά «όλα καλά», ενώ λίγο αργότερα ο κ. Χαρδαλιάς πρόσθεσε ότι «θα μπορούσε να είναι χειρότερα».

Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση στις επιχειρήσεις της συζύγου του

Βίντεο – ντοκουμέντο από την εμπρηστική επίθεση στις επιχειρήσεις της συζύγου του στον Βύρωνα δημοσιοποίησε ο Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος στην οργισμένη ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για «άνανδρα θρασίμια» προσθέτοντας ότι «από θαύματα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό».

Στο βίντεο φαίνεται ένας περαστικός να πλησιάζει την εστία φωτιάς που έχει εκδηλωθεί για να τη σβήσει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όμως, σημειώνεται έκρηξη από τον πρώτο μηχανισμό που είχαν τοποθετήσει οι άγνωστοι.

«Δύο βήματα παραπάνω να είχε κάνει θα ήταν τώρα νεκρός! Αλλά στα δικά σας άρρωστα μυαλά θα ήταν μια ακόμη παράπλευρη απώλεια…» γράφει ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Χαρδαλιάς: Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση στις επιχειρήσεις της συζύγου του

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...