Ο Δημήτρης Σταρόβας αποκάλυψε όσα είπε με τον Κώστα Σπυρόπουλο μετά τις καταγγελίες εναντίον του (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Μετά τις καταγγελίες της Τζένης Μπότση, Αγγελικής Λάμπρη και Λουκίας Μιχάλα εναντίον του Κώστα Σπυρόπουλου για σεξουαλική παρενόχληση πλήθος μηνυμάτων στα social media από συναδέλφους τους και μη, έδειξαν τη στήριξή τους προς το πρόσωπό τους.

Ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος είναι πολύ καλός φίλος με τον Κώστα Σπυρόπουλο σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Ευτυχείτε» τάχθηκε δημόσια στο πλευρό του εν λόγω ηθοποιού λέγοντας συγκεκριμένα ότι «δεν έχω μιλήσει με τον Κώστα. Εάν γνώριζα κάτι, δεν θα έβαζα καμία φιλία μπροστά στην κακοποίηση. Και ο αδερφός μου να ήταν, το ίδιο θα έκανα.

Έχω δει αυτόν τον άνθρωπο να στηρίζει ηθοποιούς και δεν είχε καν εμπορικό συμφέρον. Δεν γίνεται, ρε παιδιά, αυτό το πράγμα… Μη σας πω ότι εκνευρίστηκα κιόλας. Έχει πάρει το μέρος ανθρώπων, έχει κάνει υπομονή. Όταν ένας άνθρωπος κάθεται και βάζει τον εαυτό του πίσω χωρίς να έχει εμπορικό συμφέρον ούτε οτιδήποτε, προκειμένου να στηρίξει κάποιον άνθρωπο, δεν μπορεί ο ίδιος άνθρωπος να έχει κάνει το εντελώς αντίθετο.

Θα πω και κάτι που είναι λίγο επικίνδυνο, με ρίσκο να παρεξηγηθώ. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με τόσο ευγενική ψυχή… Ο Κώστας είναι ένας άντρας ωραίος, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κορίτσια ήθελαν να είναι μαζί του, είναι φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού και παλαιότερα και συνεχίζει και τώρα. Ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας αυτό, ότι αυτού του είδους οι καταγγελίες -με όλο τον σεβασμό στα κορίτσια που τους έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι πρόβλημα- παίρνουν και κάτι μεταφυσικές προεκτάσεις. Το έχω ζήσει κι εγώ, προσωπικά. Απλά, το αναφέρω».

Η συγκεκριμένη δήλωση συζητήθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται» με την παρουσιάστρια να είναι αντίθετη με όσα ειπώθηκαν από τον Δημήτρη Σταρόβα τον οποίον, όπως δηλώνει η ίδια, συμπαθεί.

«Ατυχέστατη παρέμβαση. Ούτε το ταλέντο ούτε η γοητεία έχει σχέση γιατί είναι δύο πάρα πολύ καλοί ηθοποιοί. Δυστυχώς στην περίπτωσή μας δεν έπαιξαν καμία σχέση αυτά κι ο Δημήτρης Σταρόβας, που τον συμπαθώ πολύ, έκανε μία ατυχέστατη τοποθέτηση. Το γεγονός ότι ο Κώστας ήταν φαντασίωση πολλών γυναικών, δεν έχει να κάνει καθόλου. Τι σημαίνει αυτό; Τι θέλει να μας πει; Αν κάποιος έχει ένα θέμα δεν έχει να κάνει με την ομορφιά του άλλου κι ας είναι Δον Ζουάν. Μπορεί να κουβαλά την πετριά του κι ας έχει χίλια ταλέντα.»

Μετά τη δημόσια κατακραυγή που βίωσε λόγω των δηλώσεων του, ο Δημήτρης Σταρόβας θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και παραχώρησε συνέντευξη σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό». Ο Δημήτρης Σταρόβας μεταξύ άλλων είπε πως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα έχουν ακουστεί για τον πολύ καλό του φίλο, καθώς επίσης θεωρεί υποκριτικό από ορισμένους συναδέλφους του να στηρίζουν τις συγκεκριμένες ηθοποιούς που τον κατήγγειλαν καθώς και οι ίδιοι έχουν συνεργαστεί μαζί του και κάνανε αργότερα παρέα

«Βρίσκομαι εδώ και για τον εαυτό μου, γιατί ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του. Πέρασα ένα πολύ δύσκολο τριήμερο, ειπώθηκαν πράγματα για μένα, επειδή έκανα αυτό που αισθάνθηκα και θέλω να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα. Δεν έκανα καμία παρέμβαση, την Παρασκευή που έγινε αυτό το πράγμα δεν σταμάτησε να χτυπά το κινητό μου, δεν ήξερα τι έχει γίνει και αυτό που ένιωσα είναι να πω αυτό που εν τέλει είπα.

Δεν έκανα καμία παρέμβαση, μετά από παρακαλετά μίλησα και αυτό πληρώνω τώρα. Λειτούργησα όπως κάνω πάντα, αυθόρμητα. Πήρα να διαβάσω τι έχει γίνει, δεν υποτιμώ τίποτα. Διάβασα ανθρώπινα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Κώστας (Σπυρόπουλος) είναι το ίδιο πράγμα με τον προπονητή με το 11χρονο. Είναι η δική μου ανθρώπινη αντίδραση για έναν άνθρωπο που ξέρω, ο οποίος είναι ανιδιοτελής, τον έχω δει να λειτουργεί βάζοντας τον εαυτό του πίσω και είμαστε 10 λεπτά πριν από μια πρεμιέρα, και μια ηθοποιός ζαλιζόταν και είπε να σταματήσουμε, να μην παίξουμε την παράσταση. Ο Σπυρόπουλος που ξέρω εγώ δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα έφερνε έναν άνθρωπο σε πολύ δύσκολη θέση.

Κι αν δεν έγινε. Δεν υπάρχει αμφιβολία; Πώς με τόση ευκολία παίρνουμε το μέρος της μιας πλευράς; Να μην είμαστε υποκριτές. Δεν έχουμε ακούσει όλοι για περίεργες γυναικείες συμπεριφορές; Δεν υποτιμώ κανέναν, αλλά δεν υπάρχει και το αντίθετο ακριβώς; Δεν μειώνω το πρόβλημα των κοριτσιών, αλλά γίνεται και αυτό γιατί δεν συζητάει κανείς για αυτό; Είναι κατακριτέα όλα»

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι μετά τις καταγγελίες, ο ίδιος μίλησε μαζί με τον Κώστα Σπυρόπουλο.

«Εγώ μίλησα με τον Κώστα και μου είπε ότι οι περισσότεροι από αυτούς που τάχθηκαν στο πλευρό των κοριτσιών έχουν συνεργαστεί μαζί του. Με τους μισούς έχουμε φάει μαζί 15 φορές κι εγώ βλέπω μια εικόνα “Κώστα μου, αγάπη μου, αδελφέ μου” και ερωτώ, αν εσύ κάνει κάτι κάποιος στη Φαίη που είναι πολύ κοντά σου, κάτι τόσο κακό που τη συνοδεύει κοντά 30 χρόνια, θα συνεργαζόσουν ποτέ μαζί του; Αυτό για μένα λέει ότι ζούμε σε έναν κόσμο υποκριτικό».

Έπειτα πρόσθεσε ότι «όταν στον φίλο σου κάνει κάποιος κάτι τόσο τρομακτικό δεν τον συναναστρέφεσαι. Δεν πας να φας μαζί του, δεν του κάνεις γλύκες και αγάπες. Είπα ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος με αυτόν τον χαρακτήρα θα ζορίσει έναν άλλον άνθρωπο. Οφείλω σαν σκεπτόμενος άνθρωπος να δώσω και στον άλλον μια πιθανότητα ότι μπορεί να πάρει μεταφυσικές προεκτάσεις. Δεν είπα ότι δεν στέκομαι ή δεν συμμερίζομαι τα κορίτσια. Κι έναν δολοφόνο τον πιάνουν και τον δικάζουν, δεν τον βάζουν κατευθείαν στη φυλακή. Να δούμε τι έγινε. Τι έπρεπε να πω; Ότι θα τον κρεμάσω ανάποδα; Δεν υποβιβάζω κανένα πρόβλημα, ούτε αποθαρρύνω κανέναν. Διψάει ο κόσμος για αίμα. Φυσικά και να βγαίνουν να μιλάνε, αλλά κανονικά θα έπρεπε να πάνε στα δικαστήρια. Τα κανάλια έχουν αντικαταστήσει τα δικαστήρια».

Πηγή
Author: Λαμπρίνα Κ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα