Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος εξομολογείται ότι είναι «καθαρός» εδώ και 11 χρόνια | newsbreak

Μοιραστειτε το

Καθαρός από ουσίες ο πρώην της Μπακοδήμου και το βροντοφωνάζει! Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, που για μεγάλο χρονικό διάστημα ζούσε στον σκοτεινό κόσμο των παραισθήσεων, κατάφερε να κλείσει οριστικά το πιο εφιαλτικό κεφάλαιο της ζωής του, συμπληρώνοντας μάλιστα έντεκα χρόνια από τη μέρα που αποφάσισε να πει «όχι» στις εξαρτήσεις και να πάρει τη ζωή πάλι στα χέρια του.

Ο ίδιος, άλλωστε, έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τους εφιάλτες του παρελθόντος και τη μάχη που έδωσε για να ξεφύγει από το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες. Μεγάλο ρόλο σε όλη αυτή την προσπάθεια έπαιξε, όπως έχει εξομολογηθεί, και η πρώην σύζυγός του και μητέρα των δύο παιδιών του, η Μαρία Μπακοδήμου, αφού ήταν για εκείνον πάντα δίπλα του.

Με αφορμή λοιπόν τη συμπλήρωση έντεκα χρόνων από τότε που βγήκε από τον βούρκο των ουσιών, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από το Instagram: «Όλοι οι άνθρωποι κάτι έχουμε που μας βασανίζει. Μικρό για τους άλλους, μεγάλο για εμάς. Κάποτε, όταν πονούσα, το κράταγα μέσα μου από ντροπή για να κάνω τον δυνατό. Τώρα έμαθα να το εκφράζω και να ζητάω βοήθεια. Είναι οκέι να πονάς, να πληγωθείς, να πέσεις… και μετά να σηκωθείς. Όπως όταν ήσουν μικρός. Έπεφτες, έκλαιγες και ξανασηκωνόσουν για να συνεχίσεις» έγραψε χαρακτηριστικά.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: magda

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα