Ο Δήμος Σιντικής “πολέμησε” όλη την νύχτα τις πολικές θερμοκρασίες και την σφοδρή χιονόπτωση! – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Φοβερά προβλήματα από την χιονόπτωση και τις πολικές θερμοκρασίες έως -10 έγραψε το θερμόμετρο σε πολλά σημεία του Δήμου Σιντικής και αντιμετώπισαν με επιτυχία ο Δήμαρχος κ.Φωτης Δομουχτσίδης, ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας κ.Ιωάννης Τορουνίδης, ο υπεύθυνος της Τεχνικής υπηρεσίας κ.Ανθιμος Γεωργιάδης και οι αντιδήμαρχοι Σιδηροκάστρου κ.Νικόλαος Ιντζες ,Πετριτσίου κ.Λεωνίδας Νικολάου και Κερκίνης κ.Ευστάθιος Ζαπρίδης.

Το κύριο οδικό δίκτυο έμεινε ανοικτό χάριν των προσπαθειών των προαναφερομένων και των υπαλλήλων του Δήμου Σιντικής αφού έριξαν 100
τόνους αλάτι και «πολέμησαν» στην κυριολεξία με τα μηχανήματα του Δήμου την αυξημένη χιονόπτωση. Σαφώς και εφοδιάζονται σήμερα στον Δήμο Σιντικής αλάτι αφού ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Παναγιώτης Σπυρόπουλος κρατάει όλες τις υπηρεσίες της περιφέρειας επί ποδός έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ανάγκη στην περιφερειακή ενότητα Σερρών.

Όσοι έχουν πρόβλημα θέρμανσης μπορούν να εξυπηρετηθούν από την ΕΣΤΙΑ στο Σιδηρόκαστρο και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στα Κάτω Πορόια.

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω ανοικτών παραθύρων μέχρι νεότερης ειδοποίησης.

Οι δημότες για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορούν να επικοινωνούν με τους προέδρους ή τους αρμόδιους αντιδημάρχους.

Όσοι έχουν προγραμματισμένα εμβόλια η βοήθεια στο σπίτι θα λειτουργεί κανονικά και όσοι έχουν δυσκολία μετακίνησης να επικοινωνούν ή με την Βοήθεια στο Σπίτι, τους προέδρους ή τους αντιδημάρχους για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν με μέριμνα του Δήμου Σιντικής.

Περδικίδης Βασίλειος

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα