Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου εξασφάλισε 211 χιλ. ευρώ από το Πράσινο Ταμείο – Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Μοιραστειτε το

Τρία σημαντικά έργα υποδομής μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, έπειτα και από την εξασφάλιση επιχορήγησης από το “Πράσινο Ταμείο,” ύψους 211.216,80 ευρώ.

Τα έργα αφορούν την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου τα οποία θα χρηματοδοτηθούν και από ίδιους πόρους του Τεχνικού Προγράμματος.

Τα τρία έργα εντάχθηκαν για χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο μετά την ολοκληρωμένη πρόταση που είχε καταθέσει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και η οποία έγινε αποδεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού.

Ειδικότερα, το έργο ¨Προμήθεια δαπέδου και εξοπλισμού των παιδικών χαρών¨ αφορά τις  παιδικές χαρές :

  • Ριζαρείου (Αγία Σκέπη)
  • Χώρος πρασίνου Αμφιθέας – Ζαΐμη – Ναϊάδων
  • Πλ. Αγίων Θεοδώρων

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος  με αφορμή την σχετική απόφαση έκανε της εξής δήλωση : ¨Σε πρόσφατη συνεδρίαση του, το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ αποφάσισε ομόφωνα, την ένταξη στην πρόσκληση Αστική Αναζωογόνηση 2019-2020, της πρότασης του Δήμου Παλαιού Φαλήρου με τίτλο: «Προμήθεια δαπέδου και εξοπλισμού των παιδικών χαρών : α) Ριζαρείου (Αγία Σκέπη), β) Χώρου πρασίνου Αμφιθέας – Ζαΐμη – Ναϊάδων & γ) Πλ. Αγίων Θεοδώρων», συνολικού προϋπολογισμού 274.288 €. Ως Δημοτική Αρχή προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε κάθε πηγή χρηματοδότησης, προκειμένου να υλοποιήσουμε όλα εκείνα τα έργα που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των Φαληριωτών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ  κ. Στάθη Σταθόπουλο για την εξαιρετικά γόνιμη συνεργασία, που κατέδειξε για ακόμα μια φορά την αλληλένδετη σχέση του Ταμείου με την Αυτοδιοίκηση στο απαιτητικό έργο τη βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών¨.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, 17/11/2020

Πηγή
Author: Ευάγγελος Ρίζος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα