Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου υλοποιεί τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας αλλά συνεχίζει τις δημιουργικές δραστηριότητες – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Ξεκίνησε η εφαρμογή των νέων έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας και όλες οι υπηρεσίες υλοποιούν στο ακέραιο τις νέες αποφάσεις ώστε να περιορισθεί η εξάπλωση του Covid-19. Πιο συγκεκριμένα:

Αναστέλλεται η λειτουργία των παιδικών χαρών ενώ στον αθλητισμό αναστέλλονται οι λειτουργίες των γυμναστηρίων και κατ΄ επέκταση  οι αθλητικές δραστηριότητες με εξαίρεση την ατομική άσκηση- άθληση μόνο σε εξωτερικούς ανοιχτούς χώρους και χωρίς προπονητή. Τα προγράμματα Αεροβική, Πιλάτες, Ταεκβοντό και Just dance  συνεχίζονται διαδικτυακά για όσους το επιθυμούν δηλώνοντας τη συμμετοχή τους στο email [email protected] και αναφέροντας το ονοματεπώνυμό τους,  το είδος της άσκησης και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες.

Στον πολιτισμό αναστέλλεται η λειτουργία των δημοτικών βιβλιοθηκών όπως και οι λειτουργίες των καλλιτεχνικών τμημάτων. Σύντομα θα ανακοινωθούν ποια από τα τμήματα θα λειτουργήσουν διαδικτυακά. Το Δημοτικό μας Ωδείο συνεχίζει τη λειτουργία του μέχρι να ανακοινωθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις από το αρμόδιο Υπουργείο.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε:

«Ο Δήμος μας με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών και  σύμφωνα με τις αποφάσεις και κατευθύνσεις του Υπουργείου Υγείας και του Ε.Ο.Δ.Υ αναστέλλει τη λειτουργία όλων των Κλειστών και Ανοικτών Αθλητικών εγκαταστάσεων, των Αθλητικών προγραμμάτων με φυσική παρουσία και των καλλιτεχνικών τμημάτων.

Όμως επιχειρούμε και εφαρμόζουμε εναλλακτικές λειτουργίες όπως για παράδειγμα στον αθλητισμό όπου οι συμμετέχοντες ξεκινούν τα διαδικτυακά μαθήματα σε όλα τα αθλητικά μας προγράμματα όπως είναι η Αεροβική, οι Πιλάτες, το Ταεκβοντό και το Just dance. 

Σε μία τέτοια περίοδο όπου εφαρμόζουμε τα δύσκολα μέτρα για τον Covid-19 αξιοποιούμε τα τεχνολογικά μέσα με σκοπό να διατηρήσουμε ενεργή και συμμέτοχη την τοπική κοινωνία και ταυτόχρονα να  παρέχουμε την απαιτούμενη ασφάλεια  σε εμάς τους ίδιους και στους δικούς μας ανθρώπους». 

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα