Ο Δήμος και η κοινωνία του Ηρακλείου Αττικής συζητά με την Υπουργό Παιδείας για τα σχολεία της πόλης – Τηλεδιάσκεψη με τη Νίκη Κεραμέως

Μοιραστειτε το

Την ευκαιρία να συνομιλήσουν απευθείας με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, δίνει στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, με παιδιά στα σχολεία της πόλης, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Υπουργείου Παιδείας, το οποίο το τελευταίο διάστημα ανοίγει διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες για τα ζητήματα της εκπαίδευσης, ο Δήμος διοργανώνει σχετική τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου από τις 18.00 έως τις 20.00.

Σε αυτή θα μετέχουν εκπρόσωποι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, των εκπαιδευτικών, της Ένωσης Γονέων και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Ηρακλείου, που θα μπορέσουν να καταθέσουν τις ερωτήσεις τους στην υπουργό και η κα Κεραμέως, με τη σειρά της, να απαντήσει και να δώσεις τις όποιες διευκρινήσεις για πάσης φύσεων θέματα αφορούν την Παιδεία.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί απευθείας, για όποιον θέλει να την παρακολουθήσει, από το κανάλι YouTube του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης, Επικοινωνία 94Fm.

«Ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα είναι ο διάλογος, είναι η συνεργασία. Για αυτό το λόγο δεν μπορούσαμε να μην αποδεχθούμε την πρόταση της υπουργού για να την φέρουμε σε επαφή με την σχολική κοινότητα της πόλης μας ώστε, όλοι μαζί, να ανταλλάξουμε απόψεις και παρατηρήσεις με μόνο στόχο το καλό και την πρόοδο των παιδιών του Ηρακλείου. Προσδοκώ σε μια γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση», το σχόλιο του αντιδήμαρχου Παιδείας, Μανώλη Κουτσογιαννάκη.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα