Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία ΗΣΑΠ – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Αμπατζόγλου: «Να ξεπεράσουμε την κρίση υγιείς και του χρόνου τα Χριστούγεννα να γιορτάσουμε και πάλι όλοι μαζί χωρίς τα περιοριστικά μέτρα»

Σε μία  αυστηρά περιορισμένη λόγω υγειονομικών συνθηκών τελετή που μεταδόθηκε μέσω διαδικτύου την Τετάρτη 16 12 2020, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο,στην πλατεία ΗΣΑΠ συνοδεία Χριστουγεννιάτικων μελωδιών από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του κάλεσε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί «αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και του χρόνου τα Χριστούγεννα να μπορέσουμε όλοι μαζί, υγιείς και χωρίς τα περιοριστικά μέτρα να χαρούμε τις γιορτές». Τέλος απέστειλε τις ευχές του για Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2021 σε όλους Μαρουσιώτες, ενώ συνεχάρη για τη λιτή αλλά ουσιαστική διοργάνωση την  Αντιδημαρχία Αθλητισμού και Πολιτισμού και το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων  με τη συνδρομή της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου.

Ευχητήριο μήνυμα μέσω διαδικτύου απηύθυνε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος.

Στην τελετή παρόντες ήταν ακόμη οι ΑντιδήμαρχοιΣπύρος Σταθούλης, Κων/νος Ρώτας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο Προέδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ρένα Χαλιώτηκαι ηΔημοτικήΣύμβουλοςΜάντυ Ρώτα.

Οι εορταστικές δράσειςκαι τα φωτεινά θεάματα  του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιούνται χωρίς την παρουσία κοινού (μεταδίδονται μέσω διαδικτύου) και με όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονταιγια τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού COVID-19.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αμπατζόγλου: «Πολιτική Προστασία και Εθελοντές αποτελούν δίχτυ ασφάλειας για κάθε Μαρουσιώτη»

Αμπατζόγλου: «Είμαστε στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας της πόλης μας»

Αμπατζόγλου: «Η Καθαριότητα και το Πράσινο αποτελούν καθημερινή μας προτεραιότητα»

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα