Ο άκομψος σχολιασμός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το αποκαλυπτικό ατύχημα της Ιωάννας Μαλέσκου και η απάντηση της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

H παρουσιάστρια της εκπομπής «Love it», Ιωάννα Μαλέσκου, στη χθεσινή εκπομπή φορούσε ένα εντυπωσιακό μαύρο εφαρμοστό φόρεμα που άφηνε ακάλυπτο το ντεκολτέ με αποτέλεσμα να γίνει ένα μικρό ατύχημα.

Αυτό το αποκαλυπτικό ατύχημα ήταν που πυροδότησε τους αιχμηρούς σχολιασμούς της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και των συνεργατών της, στη χθεσινή εκπομπή «Pop Up», με την παρουσιάστρια να λέει «Τι να κάνουμε που είναι μια κούκλα και ντύνεται έτσι». Και συνέχισε λέγοντας ότι «Είναι κούκλα να τη βάλεις στο κουτί, όχι να βγει να κάνει πρωινή εκπομπή».

Η Ιωάννα Μαλέσκου ακούγοντας αυτά τα σχόλια θέλησε να τοποθετηθεί πάνω σε αυτό το θέμα μέσω της εκπομπής της χρησιμοποιώντας αιχμηρό λόγο.

«Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, δεν έχει σημασία τι φοράμε, αλλά τι λέμε και κυρίως σε ποιους απευθυνόμαστε. Εσείς το ξέρετε πολύ καλά αυτό και ο κόσμος το καταλαβαίνει. Γενικά, και το λέω με λύπη, είμαι ένας άνθρωπος που δεν σχολιάζει, δεν απαντά δεν αναλώνεται σε σχόλια και κριτικές αν είναι κακοπροαίρετες. Πρέπει να σας πως όμως, ότι λυπάμαι πολύ όταν γυναίκες επιτίθενται σε άλλες γυναίκες. Είναι λυπηρό» και πρόσθεσε πως «χθες δέχτηκα μια επίθεση άκρως σεξιστική, απόλυτα προσβλητική για όλες τις γυναίκες. Χθες μάθαμε πολλά, ότι οι γυναίκες γεννιόμαστε με δυο φίλες. Και, επίσης, χθες δεν ήταν μόνο ότι ήταν ποδαρικό ενός μήνα, ήταν ο μήνας για τον καρκίνο του μαστού… Λέμε αγαπάμε τις γυναίκες, αλλά τελικά τις σεβόμαστε;».

Η Ιωάννα Μαλέσκου αναφερόμενη στα άκομψα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, σχετικά με την εμφάνιση της, τα οποία έγιναν στη στήλη της εκπομπής «Pop Up» με τίτλο «fashion police», σημείωσε πως «εμείς δεν είμαστε αστυνομία, αν και είναι… της μόδας. Εμείς δεν είμαστε δικαστές, αλλά δεν καθόμαστε στο σκαμνί του κατηγορούμενου αναίτια. Κάποιες στάσεις και συμπεριφορές προφανώς δεν μπορώ να τις δικαιολογήσω. Με λυπούν, όμως, από γυναίκες που το σώμα και η εικόνα τους είναι κάτι με το οποίο βιοπορίζονται για πολλά χρόνια. Για ό,τι λέμε υπάρχει και μια οικογένεια πίσω και πρέπει να υπάρχει σεβασμός».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Πηγή
Author: lamprina

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα