« Ο Άδωνις τα κάνει επίτηδες»! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Στην εύλογη απορία μου, που είναι και απορία εκατομμυρίων Ελλήνων, γιατί δηλαδή ο Άδωνις Γεωργιάδης παραμένει στην κυβέρνηση παρά τα σόου που δίνει καθημερινά, μου έδωσε μία εξήγηση κορυφαίο στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου.

Πριν όμως μου αποκάλυψε και το παρατσούκλι του, στα γραφεία πέριξ του πρωθυπουργικού. Είναι «ο υπουργός τουρισμού, στο υπουργείο ανάπτυξης»! Προσωνύμιό που περιγράφει γλαφυρά το «πλήθος» των αρμοδιοτήτων που έχει πλέον ο κύριος Γεωργιάδης με εντολή φυσικά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Θέλοντας έτσι να καταδείξει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι πλέον ένας υπουργός χωρίς αρμοδιότητες.

Γιατί όμως παραμένει στο υπουργείο και κάνει τέτοια ζημιά στην κυβέρνηση προκαλώντας εκατομμύρια Έλληνες με τις δηλώσεις του; Γεγονός που κάνει πλέον και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να αναρωτιούνται εάν ο υπουργός ανάπτυξης κρατάει από κάπου τον πρωθυπουργό.

Ο συνομιλητής μου, ήταν απόλυτος: «Από πουθενά δεν κρατάει ο Άδωνις τον Κυριάκο».
Εξηγώντας μου ότι η παραμονή του στην κυβέρνηση δεν είναι προϊόν εκβιασμού ή πίεσης προς τον πρωθυπουργό, αλλά μία απόφαση να οδηγηθεί μόνος του προς την έξοδο, και να μην γίνει ήρωας.

« Επίτηδες κάνει αυτά που κάνει. Αλλά ο Κυριάκος, δεν θα πέσει στην παγίδα. Εάν θέλει, ας φύγει από μόνος του».

Πηγή
Author: Ανδρέας Ζ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα