Οργανωμένο σχέδιο εναντίον του Τσίπρα «βλέπει» ο ΣΥΡΙΖΑ

Μοιραστειτε το

Για ένα οργανωμένο σχέδιο που έχει ως στόχο να πλήξει μέσω fake news προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα και το οποίο αν δεν εκπορεύεται απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου, έχει τουλάχιστον την ανοχή του, θεωρούν στην Κουμουνδούρου ότι βρίσκεται πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες.

Το πρωί της Τρίτης, το διαδίκτυο άρχισε σταδιακά να κατακλύζεται από ένα έγγραφο, το οποίο υποτίθεται ότι υποδείκνυε στα μέλη και στα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως να χειρίζονται στην καθημερινή πολιτική αντιπαράθεση τις πρόσφατες υποθέσεις με τις δολοφονίες γυναικών από πρόσωπα του κοντινού τους περιβάλλοντος.

Μάλιστα, έφερε και την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και έναν αριθμό πρωτοκόλλου από τη Βουλή. Το ότι ήταν πλαστό, έβγαζε μάτι. Ο καθένας μπορούσε να το αντιληφθεί, πολύ πριν η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Καραγιάννη, ανακοινώσει ότι το κόμμα της θα κινηθεί νομικά εναντίον εκείνου που το κατασκεύασε και εναντίον εκείνων που το αναπαρήγαγαν.

Και ποιοι ήταν εκείνοι που άρχισαν να το κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα; Γνωστοί ψεύτικοι λογαριασμοί, οι οποίοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στηρίζουν την κυβέρνηση. Και αυτός είναι ο λόγος που στην Κουμουνδούρου κάνουν λόγο για οργανωμένο σχέδιο εναντίον του αρχηγού τους.

Θεωρούν πως το σχέδιο αυτό, αν δεν εκπορεύεται από τα υπόγεια του Μαξίμου, έχει σίγουρα την ανοχή όσων ασχολούνται για λογαριασμό της κυβέρνησης με τον «πόλεμο της προπαγάνδας» που διεξάγεται στα κοινωνικά δίκτυα. Όπως και έχει να έχει, στόχος εκείνων που διακίνησαν το έγγραφο, ήταν να πλήξουν προσωπικά τον τέως πρωθυπουργό.

Επίσης, από τον ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζουν ότι δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες από τότε που ο Θάνος Πλεύρης ισχυρίστηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «έσπασε» τα -ανύπαρκτά, πλέον- υγειονομικά μέτρα, πηγαίνοντας στην εκδήλωση για την 48η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τότε, ήταν κάτι παραπάνω από έντονη. Έδωσε στη δημοσιότητα το αρνητικό PCR τεστ του αρχηγού της, χαρακτήρισε τον υπουργό Υγείας «διαδικτυακό τρολ», ζητώντας, παράλληλα την παραίτηση του, καταλογίζοντας του τις ευθύνες για την άσχημη κατάσταση που έχει λάβει η τροχιά της πανδημίας στη χώρα μας.

Τα δύο αυτά περιστατικά, έχουν χτυπήσει καμπανάκι στην Κουμουνδούρου. Οι στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα ότι ορισμένοι πιστεύουν πως κατευθύνοντας την επικαιρότητα στον αρχηγό τους, με εργαλείο την «αναλήθεια και τη χυδαιότητα», ο κόσμος θα ξεχάσει ότι «η πανδημία βρίσκεται σε μεγάλη έξαρση, ότι η μισή Ελλάδα καίγεται, ότι έχει γονατίσει από την ακρίβεια και την κρίση ενέργειας και ότι ο μισθός φτάνει μέχρι τα μέσα του μήνα».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...