Οργή στην Αργυρούπολη για την απελευθέρωση αλλοδαπού που μαχαίρωσε παιδί | newsbreak

Μοιραστειτε το

Οργή στους γονείς της Αργυρούπολης έχει προκαλέσει η απόφαση της δικαιοσύνης να αφεθούν ελεύθεροι οι δύο αλλοδαποί και ο ένας έλληνας που μαχαίρωσαν ανήλικο και ξυλοκόπησαν άλλο ένα δεκατετράχρονο παιδί με σκοπό να το ληστέψουν.

Και δεν μιλάμε μόνο για τις οικογένειες των παιδιών που έπεσαν θύματα της εγκληματικής συμμορίας, αλλά για το σύνολο των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι όπως καταγγέλλουν στο newsbreak.gr έχουν γίνει μάρτυρες πολλές φορές παρόμοιων επεισοδίων αλλά και καταστροφών που έχει προκαλέσει η συγκεκριμένη συμμορία.

Οι κάτοικοι και ειδικά οι γονείς χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη συμμορία, αδίστακτη, αφού μαχαίρωσαν το παιδί στην πλατεία Βενιζέλου μπροστά στα μάτια γονιών που είχαν βγάλει βόλτα ακόμα και μικρά παιδιά με το καροτσάκι.

Ενώ το δεκατετράχρονο παιδί που ξυλοκοπήθηκε ανελέητα, είχε απλώς την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο τους. Μιλάμε για μία συμμορία 30 ατόμων, που τουλάχιστον οι τρεις τακτοποιημένη είναι κάτοικοι της άνω Γλυφάδας. Οι δύο ήταν αλβανικής καταγωγής και ο ένας Έλληνας. Και οι τρεις αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από τα θύματα τους και παρ’ όλα αυτά αφέθηκαν ελεύθεροι, προκαλώντας οργή.

Οι κάτοικοι πάντως απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους προκειμένου να προστατέψουν τα παιδιά τους, μην μπορώντας να κατανοήσουν πως είναι δυνατόν μία συμμορία που μαχαιρώνει ένα παιδί τέσσερις φορές, η μία δίπλα στην καρωτίδα, να μην γίνεται αντικείμενο παραδειγματικής τιμωρίας.

« Δίνουμε την εντύπωση ότι το ίδιο το κράτος θέλει την μετατροπή της κοινωνίας σε ζούγκλα», μας είπε εκπαιδευτικός που υπηρετεί σε γυμνάσιο της περιοχής. «Ειδικά από τη στιγμή που έχουμε μέχρι την αυτοκτονία ανήλικου λόγω εκφοβισμού στην περιοχή, δεν μπορούν οι δράστες να αφήνονται ελεύθεροι με τέτοια ευκολία», συμπλήρωσε.

Πηγή
Author: Ανδρέας Ζ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα