Ομάδα εφήβων προσκόπων έσωσε δύο μικρά παιδιά από πνιγμό σε παγωμένη λίμνη στο Νιου Τζέρσι | newsbreak

Μοιραστειτε το

Την ζωή δύο μικρών παιδιών που έπεσαν στα νερά παγωμένης λίμνης στο Νιου Τζέρσι έσωσαν πέντε έφηβοι πρόσκοποι που με αστραπιαίες κινήσεις δημιούργησαν «ανθρώπινη αλυσίδα», για να τραβήξουν στην επιφάνεια το οκτάχρονο κορίτσι και τον τετράχρονο αδερφό της που κινδύνεψαν.

Ο Τάιλερ Αρμαγκαν, ο Ράιαν Ντέι, ο Τζόζεφ Ντίτριχ, ο Κίραν Φόλεϊ και ο Ντριού Σκάλις, όλοι τους μαθητές της πρώτης λυκείου και στην ίδια ομάδα προσκόπων στο Μίντλταουν του Νιου Τζέρσι, έκαναν έλκηθρο σε χιονισμένη πλαγιά της πόλης, όταν πρόσεξαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το έλκηθρο πάνω στο οποίο βρίσκονταν η οκτάχρονη Ολίβια Χέιντ και ο τετράχρονος αδερφός της Ερ. Τζέι.

Όπως περιέγραψαν στο CNN, τα δύο αδέρφια κάθονταν στο έλκηθρό τους έχοντας την πλάτη τους γυρισμένη στους πρόποδες του λόφου. Ετσι, δεν αντιλήφθηκαν ότι είχαν βγει εκτός πορείας και οδηγούνταν ολοταχώς προς την παγωμένη λίμνη. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα δύο παιδιά κατέληξαν στα παγωμένα νερά, αλλά οι πέντε φίλοι δεν έχασαν δευτερόλεπτο. Θυμήθηκαν την εκπαίδευση που είχαν από τους προσκόπους και δημιούργησαν μια «ανθρώπινη αλυσίδα», κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, μέχρι ο πρώτος να φτάσει τα δύο παιδιά και να τα βγάλει με ασφάλεια στην ακτή.

Πηγή
Author: Ιωάννα Τ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα