Οι 13+1 παίκτες εισέβαλαν στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1 | newsbreak

Μοιραστειτε το

Τη στιγμή που το «Survivοr» του Τούρκου Ιλιτζαλί καταρρίπτει το ένα ρεκόρ τηλεθέασης μετά το άλλο, o ANT1 ρίχνει το μεγάλο του όπλο, τη «Φάρμα», που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου στις 21.00 και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο την ίδια ώρα στη βραδινή ζώνη.

Ο αχυρώνας

Η κουζίνα της «Φάρμας»

Η «Espresso» εξασφάλισε φωτογραφίες από το εσωτερικό της «Φάρμας» και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δημοφιλείς παίκτες που μπήκαν χθες στο σπίτι είχαν μαζί τους και κάποια αντικείμενα με ιδιαίτερη για εκείνους σημασία.

Θανάσης Πάτρας

Ειρήνη Κολλιδά
Βασίλης Μαντζουράνης

Βασίλης Θεοδωρόπουλος

Ο Στράτος Τζώρτζογλου πήρε μαζί του έναν σταυρό και ένα προσευχητάριο, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ένα κομποσκοίνι και ένα κρεμαστό λαιμού, ο Θανάσης Πάτρας μία ζωγραφιά της κόρης του, η Σοφία Παυλίδου μία μικρή κούκλα, η Ειρήνη Κολιδά ένα αρκουδάκι του παιδιού της και η Μαρία Μιχαλοπούλου σκουλαρίκια με συναισθηματική αξία. Ολοι οι παίκτες είχαν στη βαλίτσα τους πετσέτες, παπούτσια, κάλτσες, πουλόβερ, εσωθερμικά, κολάν και μαγιό.

Μαρία Τοτόμη
Μαρία Σπυροπούλου

Μαρία Μιχαλοπούλου

Κωνσταντίνος Μακρής

Μάλιστα, ο Θανάσης Πάτρας μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για όσα τον περιμένουν στο βουκολικό reality: «Ρεύμα δεν θα έχει σίγουρα, αλλά ευτυχώς θα έχουμε θέρμανση! Θα έχουμε μια σόμπα, γιατί πρέπει συν τις άλλοις να μαγειρεύουμε. Ολοι μας πήραμε συγκεκριμένα πράγματα σε έναν σάκο με είδη ατομικής υγιεινής. Οταν είπα στην κόρη μου, που είναι 8 ετών, ότι θα πάω σε ένα reality, μου είπε πως χαίρεται που θα πάω στο… “Survivor”. Τα έχει μπερδέψει λιγάκι και τις τελευταίες δύο μέρες δεν μου μιλούσε. Σήμερα που μίλησα με τη γυναίκα μου μού είπε “η μικρή σ’ αγαπάει”, έτσι όμορφα και μπαίνω στο παιχνίδι με καλή ψυχολογία» ανέφερε ο Θανάσης Πάτρας λίγο προτού αρχίσει τις αγροτικές του περιπέτειες.

Στράτος Τζώρτζογλου

Σοφία Παυλίδου

Παναγιώτης Χατζόπουλος

Μιχάλης Ιατρόπουλος

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα