Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής τηλεοπτικής σεζόν! Ποιο θα πουν «byebye» την ερχόμενη χρονιά; | newsbreak

Μοιραστειτε το

Λίγες μέρες μείνανε μέχρι να υποδεχτούμε την νέα χρονιά και έχοντας κάνει μία αναδρομή στα φετινά τηλεοπτικά δρόμενα είναι εμφανές πως για μερικούς από της τηλεοπτικούς σταρ δεν ήταν, αυτό που θα λέγαμε… η χρονιά τους.

Ωστόσο σύμφωνα με την Espresso υπάρχουν κι εκείνοι που συνεχίζουν ακάθεκτοι να ανεβάζουν τα νούμερα της AGB, διασφαλίζοντας τη θέση τους στο κανάλι για το οποίο εργάζονται.

Ποιοι είναι όμως οι νικητές και ποιοι οι χαμένοι για το 2020;

Οι νικητές της σεζόν!

Κατερίνα Καινούργιου
Όχι μόνο έγινε τηλεοπτικό αστέρι, αλλά είναι και η «βασίλισσα» με διαφορά του Open, κρατώντας με το «Ευτυχείτε!» τα σκήπτρα της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη! Η Κατερίνα Καινούργιου πέταξε από πάνω της το Barbie look και με την αμεσότητά της παίζει μπάλα με τους συνεργάτες στο πλατό σκοράροντας διαρκώς στα αποκλειστικά ρεπορτάζ.
Ακόμη και ο τρόπος που αντιμετωπίζει στον αέρα της εκπομπής πτυχές της προσωπικής της ζωής (κάνοντας αναφορές πού και πού στη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη) την κάνει προσιτή στο κοινό!

Γρηγόρης Αρναούτογλου
Πολύ σκληρός για να πεθάνει» στην τηλεοπτική αρένα. Ο Γρηγόρης είναι η ανθρώπινη πλευρά της τηλεόρασης και ίσως αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία από την τηλεθέαση.
Παίρνοντας lead in από τις «Άγριες μέλισσες», ξέρει να κρατάει ψηλά τα νούμερα και αναμφίβολα είναι από τους μεγάλους νικητές της χρονιάς!
Το καλοκαίρι του 2021, που τελειώνει η τηλεοπτική σεζόν, ο ΑΝΤ1 με τον ανταγωνισμό να καραδοκεί θα κάνει τα πάντα για να συνεχίζει να δίνει νούμερα ο Αρναούτογλου στο κανάλι!

Ζήνα Κουτσελίνη
Στο Star πίνουν νερό στο όνομά της και όχι τυχαία. Μετρ του κοινωνικού ρεπορτάζ, παίζει την είδηση και την έρευνα στα δάχτυλα. Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έχει πολλά χρόνια τηλεοπτικής ζωής και η χρονιά στέφθηκε με επαγγελματική επιτυχία για τη Ζήνα Κουτσελίνη!
Μέσα στον σκληρό ανταγωνισμό η εκπομπή της χτυπά σταθερά 15άρια στον πίνακα της τηλεθέασης, με την ίδια να καθοδηγεί με μαεστρία τη θεματολογία, κρατώντας πάντα αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Νίκος Μουτσινάς
Η περίπτωσή του είναι μοναδική, μια και το «Καλό μεσημεράκι» είναι αυτό που τονώνει το γενικό σύνολο του Σκάι στους πίνακες τηλεθέασης. Όποια εκπομπή βρεθεί απέναντι στην εκπομπή του κλαίει τη μαύρη της τη… μοίρα!
Ο Νίκος Μουτσινάς, με κοινό ή χωρίς κοινό (λόγω των μέτρων για την πανδημία), αποχαιρετά τη σεζόν με απόλυτη επιτυχία στο τηλεοπτικό τοπίο. Παίζοντας τις ατάκες στα… δάχτυλα, δεν διστάζει να τσαλακώνεται και να αυτοσαρκάζεται μπροστά στις κάμερες παρέα με την αχτύπητη Νικολάου.

Πέτρος Πολυχρονίδης
Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έχει σπάσει κάθε ρεκόρ με τον «Τροχό της τύχης» στο Star. Προσωπικός άθλος για αυτό το λαϊκό παιδί που, παρά την επιτυχία, πότε δεν ψωνίστηκε και δεν καβάλησε καλάμι.
Ανήκει στη νέα γενιά παρουσιαστών και ήρθε για να μείνει στον πλανήτη τηλεόραση!
Φέτος έδωσε κι αυτός τη μάχη του με ένα αδειανό στούντιο και τις παράξενες συνθήκες γυρισμάτων λόγω του Covid-19, αλλά οι τηλεθεατές τον επιβράβευσαν με υψηλά νούμερα τηλεθέασης!

Οι χαμένοι του 2020!

Ελεονώρα Μελέτη
H είσοδός της στην πρωινή ζώνη του Alpha το δεύτερο μισό του 2020 δεν στέφθηκε με επιτυχία. Το «Ώρα για Μελέτη» βγήκε στον αέρα, με τα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης να φέρνουν γκρίνιες, καβγάδες, αποχωρήσεις δημοσιογράφων και έντονο παρασκήνιο με τον Νίκο Μάνεση που ήταν πίσω από τις κάμερες!
Αποτέλεσμα; Η εκπομπή να ρίξει τίτλους τέλος, με τη Μελέτη να μένει στο κανάλι λόγω του συμβολαίου της και τα «Μεσάνυχτα» να επανέρχονται στο γυαλί με τη νέα χρονιά!

Δανάη Μπάρκα
Από τα τηλεοπτικά βατερλό της χρονιάς που μας αποχαιρετά. Η κόρη της Βίκυς προσγειώθηκε στο πλατό του Mega ως παρουσιάστρια, αλλά τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους, με την Μπάρκα να μην μπορεί να ξεκολλήσει από το 3%-4% της τηλεθέασης.
Παρά το νάζι και τα σκέρτσα της, το κοινό τής έχει γυρίσει την πλάτη. Η εκπομπή άλλαξε ώρα προβολής, ενότητες, αρχισυντάκτες όλο αυτό το διάστημα που είναι στον αέρα, αλλά η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται…

Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Παρά την προσπάθεια να αποδείξει πως και αυτή μπορεί να γίνει brand name, η «σκιά» της Μενεγάκη που πλανάται πάνω από τον Alpha επισκίασε και τη λαμπερή Ηλιάνα, με τους τηλεθεατές να μην μπορούν να ταυτιστούν με το διεθνών προδιαγραφών μοντέλο, γιατί πολύ απλά δεν είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας.
Η Ηλιάνα θα μας συντροφεύσει ωστόσο και το 2021 με το «Pop Up», γιατί αυτό είναι μέσα στους όρους του συμβολαίου της, αν και πολύ δύσκολα θα αποτινάξει από πάνω της το 6% τηλεθέασης.

Φαίη Σκορδά
Ομολογουμένως μια κακή χρόνια για τη γλυκιά Φαίη Σκορδά όσον αφορά την τηλεθέαση.
Η ίδια βλέπει να την προσπερνά πολλές φορές ακόμη και η άνευρη και άοσμη Ιωάννα Μαλέσκου του Σκάι!
Το «Πρωινό» στερείται συχνά πυκνά αποκλειστικών ρεπορτάζ (κάτι που είχε συνηθίσει το κοινό τις προηγούμενες σεζόν) και ευτυχώς που υπάρχουν και τα αποκλειστικά spoilers για τις «Αγριες μέλισσες», που είναι σειρά του ΑΝΤ1, για να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Σπύρος Παπαδόπουλος
Ο Σκάι και η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μετράνε πληγές όλο το 2020.
Όχι μόνο γιατί η μουσική εκπομπή σταμάτησε στο πρώτο κύμα της πανδημίας, αφού δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί λόγω του αυστηρού lockdown, αλλά και μετά, όταν βγήκε ξανά στoν αέρα με αυστηρούς περιορισμούς στους καλεσμένους, δεν είχε την ίδια μαγεία.
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δείχνει και αυτός κουρασμένος, χωρίς το κέφι περασμένων ετών.

Πηγή
Author: Λαμπρίνα Κ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα