Οικονόμου στο Newsbomb.gr: Κανένα περιθώριο σε φασιστικές συμπεριφορές οποιουδήποτε χρώματος

Μοιραστειτε το

Απάντηση για τα γεγονότα στη Σταυρούπολη έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μετά από ερώτηση του Newsbomb.gr

To μήνυμα ότι για την κυβέρνηση «δεν πρέπει να αφήσουμε κανένα περιθώριο φασιστικών συμπεριφορών οποιουδήποτε χρώματος» έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σε σχετική ερώτηση του Newsbomb.gr για όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα στη Σταυρούπολη.

«Είναι πολύ ξεκάθαρο για την κυβέρνηση ότι οι συμπεριφορές βίας πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως ορίζει το κράτος δικαίου. Πολύ περισσότερο όταν αυτό αυτό αφορά εφήβους και παιδιά που πάνε να μάθουν τα γράμματα» είπε αρχικά ο κ. Οικονόμου απαντώντας στην ερώτηση.

Υπενθυμίζοντας, δε, ότι ο εισαγγελέας έχει ενεργοποιηθεί και διενεργείται έρευνα και σε επίπεδο ενηλίκων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε με αφορμή τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν ξέρω αν αυτό εκλαμβάνεται ως ανοχή».

«Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρέπει να υπάρχει ανοχή σε τέτοιου είδους εγκληματικές πρακτικές. Δεν πρέπει να αφήσουμε κανένα περιθώριο φασιστικών συμπεριφορών οποιουδήποτε χρώματος. Και αυτό κάνει η κυβέρνηση με τα εργαλεία που έχει στα χέρια της» πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου.

«Οι συμπεριφορές και το θράσος των συμμοριών δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να υπερισχύουν των νόμων της δημοκρατίας. Αν κάποιοι χρειάζονται υποδεκάμετρο για να στοιχηθούν πίσω από τα αυτονόητα είναι δικό τους θέμα» κατέληξε για το θέμα της Σταυρούπολης ο κ. Οικονόμου.

Νωρίτερα στο Newsbomb.gr είχε μιλήσει και ο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος κάνοντας λόγο για σύλληψη ακροδεξιών στοιχείων για τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης επισημαίνοντας ότι οι χθεσινές 59 προσαγωγές και οι 11 συλλήψεις αφορούν άτομα του συγκεκριμένου χώρου.

Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος χθες, Τετάρτη, μετά το τέλος των μαθημάτων η αστυνομια προχώρησε σε επιχείρηση καθαρισμού του σχολείου από μολότοφ, όπλα, ναρκωτικά κτλ. με τον χώρο να είναι πλέον καθαρός, ενώ από το πρωί υπάρχει αστυνομική δύναμη έξω από το σχολείο για να αποφευχθούν νέα έκτροπα.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρικάκο η δουλειά που έκανε η ΕΛΑΣ ήταν εξαιρετική σημειώνοντας ότι όλες οι παραβατικές συμπεριφορές είναι καταδικαστέες και η αστυνομία θα συνεχίσει να περιφρουρεί τον χώρο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για βιτριόλι: «Έκρηξη« της οικογένειας για την Έφη Κακαράντζουλα – «Σκύλα, μας διέλυσες»

Έφη Κακαράντζουλα σε Ιωάννα: «Εσύ γνωρίζεις γιατί σου έριξα το βιτριόλι»

The Bachelor: «Η Ακρόπολη τι χρώμα είναι; Μένει κανείς εκεί; Έχει παράθυρα;» (video)

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...