Οικονόμου στο Newsbomb.gr: Καμία εκτροπή από τη συνάντηση Μητσοτάκη – Καρόλου

Μοιραστειτε το

Οι απαντήσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου στο Newsbomb.gr

«Δεν υπάρχει καμία θεσμική εκτροπή από τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρίγκιπα Κάρολο» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ερώτηση του Newsbomb.gr σχολιάζοντας πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.

«Δεν αντέχουν σε κριτική τέτοια δημοσιεύματα» ανέφερε ο κ. Οικονόμου και συμπλήρωσε ότι θερμής υποδοχής είχε τύχεi και ορθώς ο πρίγκιπας Κάρολος και από τον Αλέξη Τσίπρα και τη σύζυγό του την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στα σχέδια για το Τατόι ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν θα το παραδώσει όπως το παρέλαβε και προς αυτή την κατεύθυνση κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.

Όπως είπε τα έργα που θα υλοποιηθούν είναι προϋπολογισμού 75 εκατ. ευρώ και θα έχουν ολοκληρωθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, έως 31 Δεκεμβρίου 2025.

«Το θέμα των χρήσεων των κτηρίων που αποτελούσε πεδίο αντιπαραθέσεων για πολλά χρόνια μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, λύθηκε με απόλυτη συναίνεση», σημείωσε.

Για την παράταση επιδότησης των λογαριασμών ρεύματος ο κ. Οικονόμου απάντησε στο Newsbomb.gr ότι η κυβέρνηση όσο διαρκεί η ενεργειακή κρίση θα στέκεται στο πλευρό των πολιτών εξαντλώντας όλα τα περιθώρια.

«Είναι γνωστό ότι επεξεργαζόμαστε ένα δικό μας εθνικό σχέδιο παράλληλα με τις ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες που στηρίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...