Οικονόμου για Τσίπρα: Πιο ενδιαφέρουσα η μουσική από τον λόγο του που αποπνέει ναφθαλίνη

Μοιραστειτε το

Για «χρεοκοπημένα ιδεολογήματα της παλαιοαριστεράς» κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Σε σχόλιό του για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Περιστέρι, ο κ. Οικονόμου ανέφερε πως «οι νότες της μουσικής ήταν πιο ενδιαφέρουσες και πιο επίκαιρες από τον πεπαλαιωμένο λόγο του κ. Τσίπρα, λόγο που απέπνεε ναφθαλίνη. Στο τέλος το συνειδητοποίησε και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, λέγοντας ότι πρέπει να τελειώνει για να ακούσουν οι παριστάμενοι το καλλιτεχνικό πρόγραμμα».

Συνεχίζοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε πως «Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να διαβάζει τον κόσμο μας -έναν κόσμο που άλλαξε ολοκληρωτικά μετά το 2020 και συνεχίζει να αλλάζει ραγδαία- με ξεπερασμένα θεωρητικά εργαλεία της εποχής του ψυχρού πολέμου και άλλα “ηχηρά παρόμοια”».

«Όσα γνωρίζει, όσα σκέφτεται και όσα προτείνει ο κ. Τσίπρας δεν έχουν καμιά σχέση ούτε με το σήμερα, ούτε με το αύριο της κοινωνίας και της Πατρίδας. Επενδύοντας σε χρεοκοπημένα ιδεολογήματα της παλαιοαριστεράς δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα τόσο στην κοινωνία της δράσης και της δημιουργίας όσο και στη νεολαία, για την οποία η Κυβέρνηση δημιουργεί μια Ελλάδα με περισσότερες ευκαιρίες για προσωπική εξέλιξη και ευημερία».

Καταλήγοντας, ο κ. Οικονόμου, επεσήμανε: «Στο διάστημα της διακυβέρνησής μας έχουμε επενδύσει στις πράξεις και βοηθάμε τους πολίτες και τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τον παγκόσμιο τυφώνα των κρίσεων. Ακόμα και μια σταγόνα πράξης, στην εποχή που ζούμε, είναι πιο χρήσιμη από τόνους παλαιομοδίτικης θεωρίας».

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...