Οικονόμου: Άριστη η συνεργασία Μητσοτάκη – Δένδια – Η απάντηση στο πρωτοσέλιδο της «Δημοκρατίας»

Μοιραστειτε το

Απάντηση στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» που κάνει λόγο για αιχμές του υπουργού Εξωτερικών κατά του πρωθυπουργού για τους χειρισμούς του στα ελληνοτουρκικά έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Γιάννης Οικονόμου ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Δένδια είναι άριστες, όπως και η συνεργασία τους.

Η εφημερίδα «Δημοκρατία» κυκλοφόρησε σήμερα (16/09) με τίτλο «Τι έκανες στον Βόσπορο Κυριάκο;», υποστηρίζοντας πως ο Νίκος Δένδιας διαχωρίζει τη θέση του για τον χειρισμό των ελληνοτουρκικών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν παρέλειψε να απαντήσει και στην εμπρηστική ρητορική του τουρκικού καθεστώτος, κάνοντας λόγο για έναν συνεχή επιθετικό τόνο από την τουρκική ηγεσία και μια εμμονή με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Ο κ. Γιάννης Οικονόμου διεμήνυσε πως η Ελλάδα δεν φοβάται την Τουρκία και τις απειλές της και είναι πολύ καλά προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα. «Σε όλα τα επίπεδα είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Δεν μας τρομάζουν οι απειλές της Άγκυρας», σημείωσε.

Όσον αφορά την υπόθεση των υποκλοπών, ο κ. Οικονόμου τόνισε πως η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την πολιτική ευθύνη.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...