Οδυνηρή συμφωνία για κατάπαυση του πυρός στο Αρτσαχ- Αντιδράσεις στο Γερεβάν – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας, Νικολ Πασινιάν δήλωσε ότι υπέγραψε συμφωνία με τους ηγέτες του Αζερμπαϊτζάν και της Ρωσίας για τον τερματισμό του πολέμου με το Αζερμπαϊτζάν.

Στο κείμενο ο πρωθυπουργός της Αρμενίας , κάνει λόγο για οδυνηρή συμφωνία.

Ανάστατος ο Αρμενικός Λαός έχει κατακλύσει τους δρόμους στο Γερεβάν  έξω από το κυβερνητικό μέγαρο και ζητά την παραίτηση Πασανιάν. Πολλά άτομα εισήλθαν εντός και η κατάσταση είναι οξυμένη.  Μεγάλη δυσαρέσκεια για το ρόλο της Μόσχας.

Η επιστολή-ανακοίνωση Πασινιάν

Αγαπητοί συμπατριώτες, αδελφές και αδελφοί, έχω πάρει μια δύσκολη, εξαιρετικά δύσκολη απόφαση προσωπικά για εμένα και όλους μας.

Έχω υπογράψει μια δήλωση με τους προέδρους της Ρωσίας και του Αζερμπαϊτζάν σχετικά με τη διακοπή του πολέμου από την 01:00. Το κείμενο της δήλωσης που έχει ήδη δημοσιευτεί είναι εξαιρετικά οδυνηρό για εμένα και για τους ανθρώπους μας.

Έκανα αυτήν τη συζήτηση με βάση μια βαθιά ανάλυση της στρατιωτικής κατάστασης και τις εκτιμήσεις των ατόμων που καταλαβαίνουν καλύτερα αυτήν την κατάσταση, βασισμένος επίσης στην πεποίθηση ότι στην υπάρχουσα κατάσταση αυτό είναι το καλύτερο ΠΙΘΑΝΟ αποτέλεσμα. Θα μιλήσω στο έθνος τις επόμενες μέρες για όλα αυτά.

Αυτό δεν είναι νίκη, αλλά δεν υπάρχει ήττα όσο δεν θεωρείτε τον εαυτό σας ως ηττημένο. Δεν θα σκεφτούμε ποτέ τον εαυτό μας ως ηττημένο και αυτό πρέπει να γίνει το σημείο εκκίνησης της εθνικής μας ενότητας, της εποχής της αναβίωσης.

Πρέπει να αναλύσουμε τα χρόνια της ανεξαρτησίας μας, να σχεδιάσουμε το μέλλον μας για να μην επαναλάβουμε τα λάθη μας του παρελθόντος.

Γονατίζω ενώπιον όλων των μαρτύρων μας. Γονατίζω μπροστά σε όλους τους στρατιώτες, τους αξιωματικούς, τους στρατηγούς και τους εθελοντές που υπερασπίστηκαν και υπερασπίζονται τη Μητέρα Πατρίδα θυσιάζοντας τη ζωή τους. Έσωσαν τους Αρμένιους του Αρτσάχ με την ανιδιοτέλεια τους.

Παλέψαμε ως το τέλος και θα κερδίσουμε. Το Αρτσάχ αντέχει.

Ζήτω η Αρμενία, Ζήτω το Αρτσάχ»

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα