Ξεκίνησε τη λειτουργία του ο δημοτικός χώρος στάθμευσης και πρασίνου «Πασά» στον Ταύρο – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Το οικόπεδο Πασά, ένας χώρος υποβαθμισμένος που επιβάρυνε περιβαλλοντικά την περιοχή διαμορφώθηκε σε χώρο στάθμευσης και πρασίνου για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής του Ταύρου.

Το έργο αυτό που κατασκευάστηκε από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου με ίδιους πόρους ύψους 180.000€ ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε σε χρήση.

Ο νέος χώρος στάθμευσης, επιφάνειας 1.266 τ.μ. και χωρητικότητας 39 θέσεων (εκ των οποίων οι 2 ΑμεΑ) θα συμβάλει στην κυκλοφοριακή βελτίωση της περιοχής, με προτεραιότητα την ασφαλή πρόσβαση των πεζών και ΑΜΕΑ στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Ελ. Βενιζέλος – Ταύρος».

Η παραχώρηση των θέσεων στους πολίτες έγινε ύστερα από αξιοκρατική και διαφανή διαδικασία που ακολούθησε ο Δήμος.

Εκτός από την χρήση του ως πάρκινγκ, το δημοτικό οικόπεδο «Πασά» δενδροφυτεύθηκε πλήρως, με σκοπό τη δημιουργία ενός χώρου πρασίνου στον Ταύρο.

Επίσης, στις εργασίες περιλαμβάνονταν η διαμόρφωση των πεζοδρομίων και του οδοστρώματος των οδών Χρ. Σμύρνης και Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Παραδίδουμε στην κοινωνία του Ταύρου έναν σύγχρονο και καλαίσθητο χώρο στάθμευσης και πρασίνου. Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας με ένα έργο απαραίτητο για τους συμπολίτες μας, πάντα ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα