Ξέσπασμα Σπανού σε Μηταράκη: «Δεν σας προτείναμε ποτέ να φτιάξετε δομή στις Θερμοπύλες» – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Αναβρασμός επικρατεί στις τοπικές Αρχές της Λαμίας σχετικά με τη νέα δομή φιλοξενίας προσφύγων στις Θερμοπύλες όπου προορίζονται να μεταφερθούν χιλιάδες μετανάστες.

Το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, ισχυρίζεται πως όλα έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής Αυτοδιοίκησης αναφέροντας μάλιστα πως οι ίδιοι το είχαν προτείνει, κάτι που διαψεύδουν κατηγορηματικά τόσο ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος όσο και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Φάνης Σπανός.

Ο τελευταίος  δήλωσε κατηγορηματικά πως όχι μόνο δεν πρότειναν οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης κάτι τέτοιο αλλά ούτε καν γνώριζαν για το σχεδιασμό αυτό και δήλωσε απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του Υπουργείου Μετανάστευσης και του κ. Μηταράκη ειδικότερα.

Μάλιστα με ανάρτησή του ξέσπασε δημόσια κατά του Υπουργού τονίζοντας πως «η Στερεά Ελλάδα είναι ήδη κορεσμένη» ενώ κατέληξε αναφέροντας: «Με βαθιά λύπη, αλλά και ειλικρινή εκτίμηση στο δύσκολο αγώνα που δίνετε για το προσφυγικό ζήτημα, περιμένω τις απαντήσεις σας και τη διάψευση των «κύκλων». Ή μάλλον, κάτι σημαντικότερο. Περιμένουμε την άμεση ακύρωση του άδικου και άστοχου σχεδιασμού για τις Θερμοπύλες».

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα