Ξέσπασμα οργής κατά του πρωθυπουργού στην Ικαρία (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Πέρα από τα ευτράπελα με τα πολυτελή και πολυάριθμα τραπέζια που συνόδευσαν το ταξίδι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία, είχαμε και σοβαρές διαμαρτυρίες οι οποίες όμως δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Χαρακτηριστικά όσα διαδραματίστηκαν έξω από το στο Νοσοκομείο Ικαρίας (ΣΕΝΙ), με τις διαμαρτυρίες εργαζομένων που φυσικά δεν έδειξαν τα κανάλια.

Τα ευτράπελα όμως δε σταματούν εδώ, αφού υπάρχουν καταγγελίες ότι ο Πρωθυπουργός έσπασε την καραντίνα αλλά και το lockdown στην εστίαση, διοργανώνοντας τραπέζι, σε υποτίθεται κλειστή λόγω μέτρων ταβέρνα. Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι δεν ήταν ταβέρνα, αλλά σπίτι βουλευτή. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι συνέβησαν και τα δύο.
Μαζί του ήταν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο γενικός γραμματέας πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, ο γενικός γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστος Ροϊλός και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χριστόδουλος Στεφανάδης. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

Το «πάρτι» συνεχίστηκε στο σπίτι βουλευτή 

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εντέλει είναι αληθινή.  Το σπίτι, στο οποίο γευματίζει ο πρωθυπουργός, ανήκει στον βουλευτή Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόδουλο Στεφανάδη. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουν συγκεντρωθεί πλήθος ανθρώπων που τρώνε σε τραπέζια, χωρίς αποστάσεις. Αυτή είδηση πάντως δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Μητσοτάκης Ικαρία
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πηγή
Author: Ανδρέας Ζ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα