Ν. Παπαθανάσης: Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι εδώ για να μείνει

Μοιραστειτε το

Το ηλεκτρονικό εμπόριο «είναι εδώ για να μείνει» δήλωσε στη δημόσια τηλεόραση ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, προσθέτοντας ότι η παράδοση στο κατάστημα «έχει αρχίσει να αποδίδει».

«Οι επιλογές ήταν δύο: Να μην γίνει τίποτα και η άλλη επιλογή η παράδοση εκτός που δίνει πρόσθετο τζίρο στην επιχείρηση, κρατώντας τα κέρδη του να είναι κλειστή με κρατική εντολή (μειωμένα ενοίκια, ελαφρύνσεις). Δεν υπάρχει άλλη λύση», δήλωσε ο υπουργός.

Ο κ. Παπαθανάσης υπογράμμισε πως το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι εδώ για να μείνει, καθώς και πως το click away λειτουργεί και χάρη σε αυτό υπάρχει κινητικότητα στο εμπόριο. Η άλλη λύση θα ήταν η εξυπηρέτηση μόνο από τις εταιρείες κούριερ. «Το click away άνοιξε για να χαλαρώσει η πίεση», τόνισε.

«Τα μέτρα είναι εδώ για να στηρίξουν τις επιχειρήσεις. Όταν ένα κράτος δεν έχει έσοδα από κάπου θα πρέπει να βρει. Οπότε θα πρέπει να δανειστούμε χαμηλά για να στηρίζουμε», δήλωσε ο κ. Παπαθανάσης, επαναλαμβάνοντας την πρόθεση της κυβέρνησης να στηρίξει της θέσεις εργασίας και της επιχειρήσεις.

Αναφερόμενος στον κίνδυνο να αυξηθούν τα κρούσματα ξεκαθάρισε πως «αν τηρήσουμε τα μέτρα δεν θα υπάρξει χαλαρότητα.Ζήτησε απ όλους κατανόηση καθώς «βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας και στο πλαίσιο της ατομικής μας ευθύνης πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για τις εκκλησίες

«Είμαι πεπεισμένος ότι η εκκλησία ξέρει να τηρεί τα μέτρα και όλα θα πάνε καλά. Υπάρχει σύμπτωση απόψεων», δήλωσε ο Νίκος Παπαθανάσης, αναφορικά με το άνοιγμα των εκκλησιών

Σχετικά με τη Δυτική Αττική, όπου παρατηρείται αυξημένο φορτίο, ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε πως η κυβέρνηση αναμένει τις εισηγήσεις των επιστημόνων και την απόφαση θα λάβει ο πρωθυπουργός.

Τέλος, ερωτηθείς για το αν θα χαλαρώσουν τα μέτρα σε περιοχές με ελάχιστα κρούσματα και φορτίο, επανέλαβε το «δόγμα της μίας υγεινομικής περιφέρειας. Όλη η Ελλάδα το ίδιο. Έτσι αντιμετωπίζεται όλη η χώρα».

naftemporiki.gr

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...