Ν. Μακρόπουλος:Τι απάντησε ο αντιδήμαρχος για το «Μπάντεν Μπάντεν και την Aston Martin

Μοιραστειτε το

«Πρόκειται για μια αστοχία εκ παραδρομής. Αντί να κάνω την ανάρτηση στο προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook, την έκανα στη δημόσια σελίδα που διατηρώ ως αντιδήμαρχος  Όσο για τα σχόλια, πρόκειται για ανθρωποφαγία άνευ προηγουμένου» Αυτήν την απάντηση έδωσε ο αντιδήμαρχος Αθηναίων Νικόλαος Μακρόπουλος σχετικά με την πρόσφατη ανάρτησή του στο facebook, που ξεσσήκωσε αντιδράσεις

Μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο ο κ.Μακρόπουλος αναφέρθηκε στο σπίτι που διατηρεί εδώ και 25 χρόνια στο Μπάντεν Μπάντεν της Γερμανίας, μια και η σύζυγός του είναι Γερμανίδα. «Περνάμε τα Χριστούγεννά μας σε αυτό το σπίτι» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Είμαι 45 χρόνια επιχειρηματίας και η επιχειρηματική επιτυχία, μας προσέφερε ένα επίπεδο ζωής. Η οικογένειά μου προσφέρει πάντα, ανιδιοτελώς σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες. Ασχολήθηκα με τα κοινά και τον Δήμο της Αθήνας για να ασχοληθώ με την ανάπτυξη της πόλης και την προσέλκυση επενδύσεων και θα συνεχίσω να το κάνω».

Ο αντιδήμαρχος της Αθήνας, αφού είπε ότι σέβεται αξίες και αρχές αλλά δεν δέχεται να τον προσβάλλουν, διευκρίνισε ότι αγαπά τα ιστορικά αυτοκίνητα και αγόρασε την Aston Martin πριν από 40 χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιδήμαρχος είχε αναρτήσει στο fb μια φωτογραφία του μπροστά στο αυτοκίνητό του μάρκας Aston Martin και έγραφε:

«Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!»

Μετά το σάλο που ξέσπασε ο κ. Μακρόπουλος κατέβασε την ανάρτηση.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...