Νοσηλεύτρια πάλεψε με κλέφτη στο Δρομοκαΐτειο | newsbreak

Μοιραστειτε το

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε αργά τη νύχτα της Κυριακής μία νοσηλεύτρια του Δρομοκαΐτειου, όταν ήρθε αντιμέτωπη με έναν άνδρα, ο οποίος τρύπωσε μέσα στο νοσοκομείο και προσπάθησε να κλέψει αντικείμενα από τους ασθενείς, αλλά και ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό.

Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά πριν από τις 23.00, όταν η κυρία Χρυσάνθη τακτοποιούσε και τις τελευταίες εκκρεμότητες στο πόστο της προτού ολοκληρώσει τη βάρδιά της, όταν ξαφνικά είδε μια φιγούρα να στέκεται ακίνητη και να την κοιτάζει επίμονα.

«Ημουν όρθια και περίμενα την κοπέλα που θα ερχόταν να με αλλάξει. Εκείνη τη στιγμή στο κτίριο που είναι το πιο απομακρυσμένο σε σχέση με τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του νοσοκομείου μπήκε ο γνωστός σε εμάς που δουλεύουμε στο νοσοκομείο με το προσωνύμιο “μουγγός”. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν μπορεί να μιλήσει και απ’ ό,τι είχαμε μάθει είχε μπει στη φυλακή. Μάλλον αποφυλακίστηκε και ξεκίνησε πάλι τις “επισκέψεις” του στο νοσοκομείο» είπε η νοσηλεύτρια, η οποία εργάζεται εκεί από το 1999.

Δεν την άκουσε

Τότε η κυρία Χρυσάνθη τού έκανε νόημα να φύγει, όμως ο δράστης δεν την άκουσε. Αντίθετα, προσπάθησε να την παρακάμψει, ώστε να αρπάξει ό,τι μπορέσει. «Με έπιασε από τα χέρια κι αρχίσαμε να παλεύουμε. Τελικά κατάφερα να τον απωθήσω μέχρι ένα παράθυρο που βρισκόταν στο δωμάτιο όπου παλεύαμε. Σκόνταψα κι έπεσα. Αυτός βγήκε έξω από το κτίριο, εγώ κλειδώθηκα μέσα στο γραφείο και τελικά έφυγε» περιέγραψε η νοσηλεύτρια. Οπως είπε, δεν της έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο στα 22 ολόκληρα χρόνια που εργάζεται στο Δρομοκαΐτειο, και σίγουρα θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη της.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα