«Νιώθω μοναξιά» λέει ο Δημήτρης Λιγνάδης και προετοιμάζεται για… όλα (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Δημόσιες απαντήσεις αρχίζει να δίνει ο Δημήτρης Λιγνάδης, μετά το «ηχηρό» άδειασμα και την μεταστροφή της υπουργού Πολιτισμού, 20 μέρες αφότου ξέσπασε ο σάλος στον χώρο των καλλιτεχνών.

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επανέλαβε ότι θεωρεί επαρκέσταστη ως υπουργό την Λίνα Μενδώνη, με την οποία όπως τόνισε είχε πολύ καλή συνεργασία, όμως το «κατά πόσο είναι επικίνδυνος, θα το κρίνουν άλλοι θεσμοί» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης χαρακτηρίζει φήμες τις καταγγελίες που αφορούν το όνομά του: «Υπάρχει εδώ και έναν μήνα μια τεράστια επίθεση φημών, κλίματος υπονοουμένων, εννοούμενων που δέχομαι εγώ, καταγγελίες στα social media τις οποίες πληροφορούμαι. Αλλά είναι ένας κυκλώνας ο οποίος μέχρι στιγμής υπάρχει εκεί. Καταγγελία εγώ στα χέρια μου δεν έχω πάρει. Επομένως πώς αποφασίζεται η επικινδυνότητα ενός ανθρώπου; Aπό φήμες;» δήλωσε.

«Νιώθω μοναξιά»

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ισχυρίστηκε ότι αισθάνεται μοναξιά επειδή δεν έχει οργανωμένους ανθρώπους να τον στηρίξουν (πόσο μάλλον τωρα που έσπευσαν όλοι να σώσουν τη θέση και την καρέκλα τους) : «Υπάρχει ελευθερία λόγου αλλά θα μου επιτρέψτε να επικαλεστώ κι εγώ το κράτος δικαίου. Είμαι ένας άνρωπος που ακούει για τη μάνα του, τον πατέρα του, ακούει πράγματα που δεν φανταζόμουν ότι θα ακούσω και είμαι ένας άνθρωπος χωρίς να έχω οργανωμένο στρατό πίσω μου, νιώθω και μια μοναξιά να σας το πω κι έτσι» δήλωσε. 

«Σε καμία περίπτωση δεν εξαπάτησα τη Μενδώνη»

Σχολιάζοντας όσα ισχυρίστηκε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ότι ο ίδιος με βαθιά υποκριτική τέχνη την έπεισε πώς δεν σχετίζεται με τις «φήμες» για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις, ο Δημήτρης Λιγνάδης κόμπιασε. «Θα μου επιτρέψετε να μην απαντήσω» είπε, ενώ στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν νιώθει ότι έχει εξαπατήσει την υπουργό, ο Δημήτρης Λιγνάδης απάντησε «σε καμία περίπτωση».

Προετοιμασμένος για τα πάντα

Ο έκπτωτος βασιλιάς του Εθνικού Θεάτρου παλεύει να διατηρήσει όπως λέει τη νηφαλιότητά του: «Προσπαθώ να διατηρώ την ψυχραιμία μου, δεν είναι καθόλου εύκολο, προσπαθώ να είμαι νηφάλιος. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Είμαι ένας άνθρωπος που πριν κάνει οποιαδήποτε κριτική, εξαντλεί πρώτα την αυτοκριτική του» είπε και στην ερώτηση για το αν είναι έτοιμος σε περίπτωση που τον καλέσει η Εισαγγελία, δήλωσε: «Είμαι προετοιμασμένος για τα πάντα».

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα