Νικόλαος Μεσογαίας: “Αποφάσεις ασέβειας και παραλογισμού…που δεν θα εφαρμοστούν” – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Με τον μεστό και σεβαστό  λόγο του ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος, στο σημερινό κήρυγμα του στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σπάτων εξέφρασε την πλήρη αντίθεση του στα εξοντωτικά μέτρα που ανακοίνωσε μονομερώς η κυβέρνηση, κλειδώνοντας στην ουσία τις Εκκλησίες και αποκλείοντας τους πιστούς την μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης.

Αποφάσεις ασέβειας και παραλογισμού, χαρακτήρισε ο κ. Νικόλαος και προειδοποίησε ότι είναι αδύνατον να εφαρμοστούν.

«Εγώ δεν πιστεύω πως είναι δυνατόν αυτές οι λεγόμενες κυβερνητικές αποφάσεις, που είναι και αποφάσεις ασεβείας και παραλογισμού με κανέναν τρόπο να εφαρμοστούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Μεσογαίας.
Σχολιάζοντας την παρακμή που βιώνουμε με τις επιλογές που στρέφονται σε ένα μοντέλο συντριβής των ηθικών αξιών, τόνισε: «Τα Χριστούγεννα δεν είναι με χτενισμένα μαλλιά στα κομμωτήρια, δεν είναι με αγορασμένα στολίδια στα μαγαζιά, δεν είναι τα Χριστούγεννα τα ψεύτικα Χριστούγεννα με τα φαγητά και τα τραγούδια και με τα λαμπάκια. Τα Χριστούγεννα είναι στην Εκκλησία, με την Εκκλησία, με την Θεία Κοινωνία, είναι με την προσευχή, είναι με το μυστήριο του Θεού στην ζωή μας»

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα