Νικόλαος Γεωργάκος – Δήμαρχος Πρέβεζας – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Ο Νίκος Γεωργάκος είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, γέννημα θρέμμα της Πρέβεζας του Δήμου Πρέβεζας με καταβολές από το Χειμαδιό.

Είναι Πολιτικός Μηχανικός με σπουδές στο Πολυτεχνείο Ξάνθης και από το τέλος και της στρατιωτικής του θητείας στον Ελληνικό Στρατό εργάζεται για δεκαετίες στον κατασκευαστικό τομέα με πολυετή δυναμική παρουσία ως συνέταιρος στην κατασκευαστική και τεχνική του εταιρία με έδρα στο κέντρο της Πρέβεζας όπου και ζει από τα πρώτα του επαγγελματικά χρόνια και πελατολόγιο από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Είναι 49 ετών νυμφευμένος με την Ριάνα Κονταράτου και έχει δύο παιδιά το Λευτέρη και την Αντωνίνα.

Σήμερα είναι εκλεγμένο και ιδρυτικό στέλεχος του επιμελητηριακού συνδυασμού ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ , στο οποίο διετέλεσε και Γενικός Γραμματέας αλλά και μέλος της ομάδας για το OPEN MALL. Έχει επιτελέσει Γενικός Γραμματέας και μέλος της επιτροπής ΤΕΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ για πάνω από 15 έτη. Στο παρελθόν έχει επιτελέσει Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας έχοντας αφήσει το προσωπικό του αποτύπωμα προσφοράς με χαρακτηριστικό την άριστη συνεργασία με το σύνολο του προσωπικού αλλά και την απόφαση να λειτουργήσει το κυλικείο ως ένα από τα πρώτα ΚΕΙΣΠΕ.

Είναι Πρόεδρος της ιστορικής 100 ετών ιστορίας ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΟΡΦΕΥΣ η οποία έχει αρχίσει μετά από ένα μεγάλο διάστημα αβεβαιότητος να επαναβρίσκει το ρυθμό και την αίγλη της. Έχει επιτελέσει μέλος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας σε θέματα διοίκησης και διαχείρισης.

Έχει δυναμική και συχνή παρουσία στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Πρέβεζας όντας μέλος σε αρκετούς συλλόγους καθώς και βρίσκεται πάντα ενεργά στο πλευρό της Εκκλησίας. Μιλά αγγλικά και διαθέτει επάρκεια χρήσεως Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα