Νικηφόρα πρεμιέρα με γκολ στο 90′

Μοιραστειτε το

Με το δεξί μπήκε ο Ολυμπιακός στη φάση των ομίλων του Champions League, επικρατώντας της Μαρσέιγ με 1-0 σε αναμέτρηση που έγινε απόψε στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς απέναντι στη γαλλική ομάδα και έφτασε στη νίκη με τέρμα του Χασάν που σημειώθηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων κι ενώ μόλις είχε συμπληρωθεί το 90ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν 53% κατοχή μπάλας, πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατέγραψαν τις πιο σημαντικές στιγμές με τις ευκαιρίες των Εμβιλά (10′) κι Ελ Αραμπί (39′). Η σημαντικότερη στιγμή της Μαρσέιγ στο πρώτο μέρος ήταν στο 32′, όμως ο Τοβέν βρήκε πολύ άσχημα τη μπάλα με το πόδι από πολύ καλή θέση στην περιοχή του Ολυμπιακού.

Με μια μεγάλη ευκαιρία για τη Μαρσέιγ ξεκίνησε το β’ ημίχρονο, καθώς ένα αμυντικό λάθος του Ολυμπιακού έφερε σε θέση βολής τον Μπενεντέντο στο 46′, όμως ο Σα έδιωξε με το πόδι.

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο τέρμα (με τον Βαλμπουενά στο 71′), όμως δεν ήταν αποτελεσματικός μέχρι το 90’+1′, όταν ο Χασάν εκμεταλλεύθηκε την άψογη σέντρα του Βαλμπουενά και με καρφωτή κεφαλιά έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με 3-0 την Πόρτο

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ραφίνι, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς (78′ Φορτούνης), Βαλμπουενά (90’+3′ Σισέ), Μασούρας (84′ Χασάν), Ελ Αραμπί (90’+3′ Βινάγκρε).

Μαρσέιγ (Α. Βίλας-Μπόας): Μανταντά, Σακάι, ‘Αλβαρο, Τσάλετα-Τσαρ, Αμαβί, Ρονζιέ, Γκέιγ (85′ Στρούτμαν) Σανσόν (77′ Κιουζάνς), Τοβέν (82′ Ζερμέν), Μπενεντέτο (76′ Ενρίκε), Παγιέ (76’ Ράντονιτς).

Στα άλλα αποτελέσματα για τη διοργάνωση, ξεχώρισε η εκτός έδρας νίκη-έκπληξη της Σαχτάρ στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, η «τεσσάρα» της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς και το «διπλό» της Λίβερπουλ στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...