Νεύρα Μητσοτάκη για την παραίτηση Ταραντίλη | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ούτε μία ανακοίνωση, έστω ένα τυπικό ευχαριστώ στον, τέως πλέον, κυβερνητικό εκπρόσωπο Χρήστο Ταραντίλη, από το Μέγαρο Μαξίμου. Ακόμα και τις απαντήσεις στις ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης για το θέμα, τις βγάζει ο ίδιος ο Ταραντίλης!
Ο πρωθυπουργός πιάστηκε κυριολεκτικά στον ύπνο, γι’ αυτό και δεν έγινε άμεση αντικατάσταση του κυβερνητικού εκπροσώπου, όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις. Έτσι, τα καθήκοντα αναλαμβάνει προσωρινά η αναπληρώτρια, Αριστοτελία Πελώνη. Μέχρι να φύγει και αυτή, αφού όπως σας έγραψα, δεν είναι διατεθειμένη να παραστήσει το «πλυντήριο Λιγνάδη» ή άλλων, παρεμφερών υποθέσεων.
Ο πρωθυπουργός πάντως, αρχίζει πλέον να συνειδητοποιεί τι γίνεται γύρω του. Με άσχημο τρόπο. Το ότι ο ΣυΡιζΑ είναι στο καναβάτσο, δεν σημαίνει ότι η κοινωνία δεν είναι στα κάγκελα κατά των κυβερνητικών ενεργειών.

Επίσης, η βοή που έχει πλημμυρίσει τα βουλευτικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, είναι θέμα χρόνου να φτάσει μέχρι το Μαξίμου.
Σε αυτό το ζοφερό κλίμα, οι εξελίξεις με τον Κουφοντίνα, δίνουν μία επικοινωνιακή διέξοδο στην κυβέρνηση για να αλλάξει την ατζέντα. Αρκεί να βρεθεί πρόθυμος να πρωταγωνιστήσει από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Πηγή
Author: Ανδρέας Ζ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα